Real Techniques i miniformat
Skönhet & Mode

Real Techniques i miniformat

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Fyller du din necessär med borstar när du skall ut och resa? Kanske är det så att du får ta en egen helt enkelt till alla borstar som tar plats. Jag har hittat tre borstar som gör att min necessär får plats med så mycket mera nu.

När jag var i Brighton under oktober så köpte jag med mig hem tre små borstar från Real Techniques. Vet faktiskt inte varför då jag har dom i full storlek. Men dom var gulliga och jag tänkte nog att dom kommer säkert till användning. Antingen när jag är ute och reser eller så är dom smidiga att ha framme på sminkbordet.

Real Techniques i miniformat

Dom tre små borstar som fick åka med mig hem var Mini Contour Brush*, Mini Sculpting Brush*och Mini Expert Face Brush*. Visst är dom söta!

Real Techniques i miniformat

Mini Contour Brush*, Mini Sculpting Brush* och Mini Expert Face Brush* är faktiskt dom tre borstar ( i fullsize) som jag använder till contour och highlighter. Contour och sculpting brush är som ni hör på namnen ämnade för just det men expert face brush är egentligen en foundation borste. När jag precis började använda Real Techniques så var expert face brush min favorit och är faktiskt fortfarande men till olika användningsområden. I början hade jag den till foundation men nu har jag gått över till att använda den till contouring.

Så även om en borste heter powder brush så kan du använda den till läpparna om du nu känner för det. Kanske det mest extrema men ni fattar vad jag vill ha sagt. Du hittar själv det område du vill att dina borstar skall vara till. Jag är så nöjd med dessa tre borstar fullsize som travelsize.

Jo, en rätt viktig sak faktiskt ang dessa tre borstar. Bara för att detta är travelsize borstar så är inte själva “huvudet” mindre utan det är endast handtagen som dom minskat på. Dock tycker jag inte att expert face brush är lika tätt som fullsize. Men det kanske bara är en inbillning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jeanette - Go Green Makeup & Skincare Blog 7 januari 2018 at 09:41

  Älskar när det kommer mini-storlekar på original varianter!
  De ser lite “knubbiga ut” stämmer det?
  När jag tittar på bilden på mini expert brush så håller jag faktiskt med dig om att den inte ser lika tät ut som den i original storlek.
  Måste hålla utskick om de dyker upp i någon butik så jag kan kolla in dem IRL 😉

  Kommer du på DBEXPO?

  kram

  • Reply Annica 7 januari 2018 at 10:25

   Det stämmer dom är lite mer knubbiga än fullsize, men det är nog bara för att dom skall stå stadigt. Men inte så märkbart större faktiskt.
   Jag har för mig att jag sett dom på H&M. 🙂
   Absolut kommer jag till DBExpo, både fredag och lördag.
   Kram

 • Reply Louise 7 januari 2018 at 19:31

  Så söta ?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.