Real Techniques – En del av mitt sminkbord

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Smågodis eller borstar från Real Techniques, ja det är nästan samma sak för min del. Med en kanske larvig förtjusning i just detta märke tänkte jag visa er några nyheter på mitt sminkbord idag.

Ett märke som alltid är återkommande eller rättare sagt alltid finns på mitt sminkbord så är det Real Techniques. Jag visade er för inte allt för länge sedan nyheter från H&M Beauty. Deras nya limited edition borstar påminner väldigt mycket om Real Techniques och är säkert hur bra som helst för dig som inte har råd att lägga allt för mycket pengar på borstar. Men hur många borstar jag än testar från andra märken så kommer jag alltid tillbaka till mina favoriter. Dom är inte bara bra utan många av dom är snygga att bara ha framme på sminkbordet.

Så idag tänkte jag visa er mina två senaste uppsättningar som fått hitta till mitt sminkbord. Om jag rensar ut bland gamla borstar? Nä oftast inte, om det inte är så att dom verkligen är på sista versen. Men jag har hellre många borstar som jag kan välja på och tvättar mer sällan. Något jag kanske inte borde säga öppet men jag vet att så många fungerar på precis samma sätt utan att säga det.

Vi skulle kunna säga att just borstar från Real Techniques är som smågodis för mig. Blir så där löjligt lyrisk när det kommer nya designer. Någon dag skall jag visa er hela min samling och berätta lite om vad jag egentligen använder dom till, för det är som sagt inte ofta jag använder dom till det som den är “gjord” för. 

Real Techniques – Makeup Must Haves* (249SEK) är kitet för dig som vill ha dom mest nödvändiga borstarna till en komplett makeup. Kanske är det de perfekta resekitet för dig som inte vill packa ner så många borstar men ändå kunna göra precis det du gör hemma vid en sminkning.

Kitet innehåller:
400 Blush brush – Mjuk och fluffig borste för en naturlig applicering av rouge, solpuder eller puder.
200 Expert Foundation brush – En fast borste som ger en jämn applicering av flytande foundation.
402 Setting brush – Mjuk och fluffig borste för applicering av puder eller highlighters.
300 Deluxe Crease brush – En borste med korta, kompakta strån för en precis applicering av ögonskugga eller concealer.
Miracle Complexion Sponge – Mjuk, flexibel sminksvamp som kan användas torr eller fuktad för applicering av foundation och andra krämprodukter.

Jag har aldrig gillat det där med “sponge” då dom jag använt mig av tidigare bara gått sönder efter någon tvätt. Så först tänkte jag inte prova denna men nyfikenheten tog över och jag testade. Nu testar jag alltid att applicera min foundation med denna innan jag ev går över med en borste. Ibland blir det även concealer som används med denna. Att det skall ta sådan tid ibland innan man lär sig att använda rätt produkter.

Real Techniques – Color Correction Set (183SEK) är som ni hör på namnet ett kit med borstar för färgkorrigering. Jag personligen använder dom till lite allt möjligt. Eftersom alla borstar är exakt likadana förutom till färgen så är det perfekt att ha som jag har det det. En borste till varje produktmärke. För visa veckor testar jag fler olika concealers eller kanske foundations och då vill jag ha olika borstar men ändå samma. På så sätt får varje produkt samma förutsättningar när jag applicerar men riskerar inte att blandas i hop med någon annan produkt. 

Men egentligen är dom tänkt att du skall använda tex grön borste för att neutralisera röda partier, ljusa upp med gul borste osv. Ni fattar. Vilket är en bra idé faktiskt men jag föredrar mitt sätt. Just detta kit har jag tyvärr inte hittat i Sverige men det finns likvärdiga* i andra designer för dig som är intresserad.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.