Real Techniques Berlin Limited Edition

Real Techniques - Berlin Limited Edition
Real Techniques - Berlin Limited Edition

Real Techniques lyssnar på er och gör något spännande av det! Real Techniques Berlin Limited Edition kom till tack vare er som tyckt till. Så häftig design och älskar modellerna på dessa borstar.

Dom fanns med på shoppinglistan, jag stod och höll i dom men ändå följe dom inte med hem. Fråga mig inte varför för jag var lika förvånad jag när jag märkte detta. Men å andra sidan, det kanske var meningen. Real Techniques Berlin skall självklart köpas i Berlin, och så fick det bli.

Real Techniques - Berlin Limited Edition

Denna kollektion är en blandning av era / våra favoriter. Systrarna Sam och Nic har lyssnat på oss och gjort detta fantastiska kit åt oss med andra ord. Borstar med en ny limited edition design döpt till Berlin. Deras inspiratoin är tagen från Berlins gatuart. Åker du till Berlin någon gång så måste du utforska all gatukonst. Det är konstnärer och gatukonstnärer från hela världen som kommer dit och utför sina verk.

Bortsarna som ingår är buffing brush, contour brush, stippling brush, deluxe crease brush och base shadow brush. Och jag måste faktiskt hålla med, alla dessa fem är mina favoriter. Dom används nästan dagligen. Gillar verkligen designen på dessa. Ett greppvänligt skaft och läckra färger. På varje borste hittar ni även modellnamnet  i rosa så att ni inte glömmer bort vad just den borsten brukar användas till.

Real Techniques - Berlin Limited Edition

Buffing brush: För full täckning och applicering av puder- och mineralfoundation.
Contour brush:  Contour av kindbenen med naturliga och mjuka konturer.
Stippling brush: 2 typer av borsthår och längder för ett HD- resultat.
Deluxe crease brush: Mjuk och överdimensionerad design med UltraPlush borsthår för en perfekt kontur.
Base shadow brush: För en jämn applicering av ögonskugga.

Real Techniques - Berlin Limited Edition

Ni hittar dessa bla hos Lyko* för 399SEK. Men skynda er om ni vill ha dessa. Det är som sagt en limited edition och kommer inte finnas kvar i standard sortimentet. När dom tar slut i butik så är dom mycket troligt slut.

Real Techniques - Berlin Limited Edition

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.