Skönhet & Mode

Rea så långt ögat når

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Ibland är det svårt att hålla i plånboken när alla skyltar om rea täcker butikernas fönster. Jag vill köpa så mycket roligt…

Det är väl ingen som missat att Sverige tagits över av sommar rea?

Jag tog mig en sväng in på Kicks när jag besökte Mall of Scandinavia tidigare. Det var inte tanken att jag skulle köpa något förutom deras grymma makeup pads. Men självklart fastnade jag i rea fällan och köpte på mig två produkter till. Den ena var kanske inte så väldigt onödig då dom kommer användas flitigt. Jag pratar om Kicks egna beauty blenders. Dessa var det nämligen 50% på.

Den andra produkten som det denna kväll var 30% på rea priset på kostade mig hela 35SEK istället för 169SEK. Helt okej pris för en brun utan sol produkt måste jag säga. Daily Gradual Tan Face Gel Medium/Dark* från Kicks Beauty är en transparent återfuktande gel med gradvis brun-utan-sol effekt som används dagligen för att bygga upp en naturlig solkysst hudton.

När jag testat den några gånger så kommer jag självklart att berätta för er vad jag tyckte. Någon av er som testat den redan?

Exfoliating Cotton Ovals* är så jäkla grymma. Har skrivit om dom tidigare här. Dom var det dock ingen rea på. Eller tur kanske jag mer skulle säga för annars hade jag troligen köpt upp hela deras lager.

Och så den sista produkten jag pratade om, Kicks Blending Sponge Mini*. Hur söta är inte dessa! Ibland kan jag känna att dom vanliga stora är just alldeles för stora, men dom där mini varianterna som jag har sedan tidigare är istället alldeles för små. Så jag tror nog att dessa kommer bli perfekt när jag behöver mindre blenders.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.