Skönhet & Mode

Ray of Beauty Glossybox – Oktober

Ray of Beauty Glossybox Oktober

Varje liten solstråle räknas på hösten när det blivit murrigt och lite små kallt. Glossybox denna månad vill avspegla vår efterlängtan av solen. Det blir effektiv hudvård, makeup och lite onyttigheter. Jag personligen älskar hösten. Naturen växlar färg, tänder ljus överallt, mysiga kvällar med långkok och vin, mysiga tjocka tröjor att krypa in i och starka färger på ögon och naglar.

Ray of Beauty Glossybox Oktober

TALIKA Photo-Hydra Day (359 SEK / 30ml)
Glossybox skriver: ”Innovativ dagkräm som är den första djupt återfuktande behandling inspirerad av ljusterapi. Energi från dagsljus används för att optimera återfuktningen i huden. Applicera efter rengöring på morgonen.”

ELIZABETH MOTT All Day Color Lip Lacquer (219 SEK / 5g)
Glossybox skriver: ”Nytt högpigmenterat flutande läppstift som ger maximalt med färg utan att läpparna känns torra. Den lena formulan är mycket hållbar och intensiteten kan ökas genom att applicera flera lager.”

EMITÉ MAKEUP Diamond Heart Base Primer (340 SEK / 35ml)
Glossybox skriver: ”Utslätande och färgkorrigerande primer som kan användas för att ge huden mer lyster eller under din foundation för en mer hållbar makeup. Den guldfärgade Diamond Heart-partikeln reflekterar ljus som får huden att stråla!”

ZIAJA Goat´s Milk Day Cream (44,90 SEK / 50 ml) – Lansering!
Glossybox skriver: ”Ziaja har äntligen kommit till Sverige och ni glossies blir först med att testa! Den intensivt återfuktade dagkrämen täcker de flesta av våra hudvårdbehov. Huden revitaliseras och lugnas samtidigt som torrhet motverkas.”

ESTHECHOC Cambridge Beauty Chocolate (449 SEK/ 21 bitar á 7,5g)
Glossybox skriver: ”Äntligen är den här: anti-aging-chokladen! Esthechoc är ett kosttillskott i form av mörk choklad med vetenskapligt bevisad effekt. Unna dig en bit om dagen för en skönhetsboost inifrån som förbättrar huden.”

Ray of Beauty Glossybox Oktober

Jag är väldigt nöjd med månadens box, det är produkter jag väldigt gärna provar. Hade det varit för någon månad sedan har jag troligen blivit besviken på All Day Color Lip Lacquer från Elizabeth Mott, men idag gillar jag måla läpparna så jag ser fram emot att testa lite rött. Har hört så otroligt mycket om Esthechoc och ser fram emot att få sätta tänderna i dom små bitarna. Risken finns att man klämmer i sig alla bitar på direkten, men jag lovar att försöka hålla mig. Trodde faktiskt inte att den skulle vara en produkt jag någonsin skulle få testa via Glossybox, så positivt överraskad där! Och självklart skall det bli väldigt intressant att testa alla andra produkter. Ziaja och Talika är två helt nya märken för mig. Så det skall bli väldigt intressant, kanske hittar man ett nytt favoritmärke.

Missa inte novemberboxen som har en specialdesign inför julen! Innehåller fokuserar på hudvård och makeup. En hudvårdsprodukt som innehåller två lyxiga ord: “guld” och “caviar”.

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ett värdigt årslut med Glossybox | Daretobeyou.se 15 november 2015 at 10:34

    […] del Glossybox nu och det bjuder jag på.  Nu i november har jag redan hunnit avverka två boxar (oktober och Sensai) och ser ivrigt fram emot novemberboxen som är specialdesignad. Christmas Countdown […]

  • Reply Elizabeth Mott – All Day Color Lip Lacquer | Daretobeyou.se 19 november 2015 at 12:09

    […] en tid har jag testat det flytande läppstiftet som kom med i Glossybox Oktober. Woow! Snacka om klarröd färg!! Jag som aldrig trodde jag skulle bära ett rött […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.