Rapunzel of sweden Colour mask

Rapunzel of sweden Colour mask

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Trött på din vanliga hårfärg men vill inte riktigt ge dig på att färga. Jag har testat Rapunzel of sweden Colour mask för att få lite mer liv i mitt hår nu till våren. Är det den perfekta produkten för dig som inte vill ha en permanent färg?

Ni vet att jag älskar att behandla håret med olika färgbomber och har det senaste året testat mig fram med olika lila nyanser. Sist ut i mitt testande är Rapunzel of sweden Colour mask, Violet. För er som inte vet vad är färgbomb / colour mask är tar vi en liten snabbgenomgång. Har du behandlat håret, blekt eller färgat så kan du smidigt uppgradera eller behålla den färg du har med hjälp av en färgbomb. Den är inte permanent utan försvinner efter några tvättar. Men det som är så bra med dessa produkter är dom inte sliter på håret. För att göra det lätt så säger man att det är en vårdande färginpackning med färgbevarande/färgförstärkande effekt.

Samtidigt som du får en ny nyans på håret så vårdar inpackningen ditt hår genom att tillföra näring och glans samtidigt som färgpigment lägger sig runt hårstrået. Kan det bli smidigare! Applicera produkten i handdukstorkat hår efter att du schamponerat håret. Låt masken sitta i 3-15 minuter. Är det första gången du använder en sådan produkt skulle jag rekommendera att du testar på en slinga i nacken för att se hur ditt hår reagerar. Alla reagerar olika beroende på färg och kvalitet på håret.

Rapunzel of sweden Colour mask

Rapunzel of sweden Colour mask Violet (179SEK) som jag nu använt denna gång har en liten skimrig nyans men det är inget du behöver oroa dig för när produkten väl sköljts ur. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad den luktar. Är det kanske en blommig doft eller lite åt godis. Inte är inte speciellt stark och stör mig absolut inte. Det ända jag hade velat är att förpackningen istället kom i pumpflaska. Det blir kladdigt och halt när produkten skall appliceras och det är då lätt att tuben flyger iväg. För jag rekommenderar dig att använda handskar. Ett råd som jag inte själv följer dock. Men jag ser alltid till att smörja in händer och nagelband med en fet olika i duschen så att färgen inte fastnar för mycket.

Har du ett ljust badrum så kolla en extra gång när du är klar att det inte är färgstänk någonstans. Sätter sig färgen ordentligt så är det svårt att få bort. Hm undrar om jag glömt några råd? Jo när du sköljt ur masken så brukar jag alltid applicera mitt vanliga balsam och låta det verka innan jag sköljer ur det. På så sätt återfår du ditt vanliga svall och du får en extra gång på dig att skölja ur all överflödig färg.

Rapunzel of sweden Colour mask

Du behöver absolut inte vara blond innan för att testa dessa. Även om du har lite mörkare brunt så kan du få till snygga skiftningar. Kanske ett bra sätt att testa ifall du verkligen skall göra dom där slingorna i framtiden eller inte. Innan jag applicerade denna omgång ser ni på bilden att jag var rätt mörk i botten och sedan vart det blå skiftningar längst ut på håret.

Rapunzel of sweden Colour mask

Är det så att du tycker färgen blev alldeles för stark är det bara att köra en hårinpackning efter. På så sätt försvinner lite mer färg och du uppnår en lite mer pastellton i håret.

Rapunzel of sweden Colour mask finns i nio olika nyanser så du behöver inte bli violett. Rapunzel är ett av de främsta varumärken när det kommer till löshår. Deras hårförlängningar, extensions och löshår används av allt från filmstjärnor och modeller till vanliga medvetna och moderna kvinnor. Det är kanske från just dessa produkter du känner igen företaget Rapunzel of Sweden.


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.