Rapsodine – Massage olja

Rapsodine - Massageolja

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Är du som jag och älskar att bada men helst använder olja istället för badbomber. Det börjar bli lite lättare idag, men för bara ett år sedan var det mer eller mindre omöjligt att hitta en badolja. Och hittade man en så luktade den förmodligen hubba bubba eller innehöll en massa glitter. Så nu för tiden letar jag faktiskt bland massage oljorna för att hitta mig en bra olja till badet. Rapsodine massage olja med en härlig doft av lavendel har blivit en stor favorit. Älskar först och främst att flaskan är med pump så att det är lätt att applicera i badet.

Här har vi en väldigt lättarbetad och smidig massageolja som även verkar mjukgörande och återfuktande, så den är inte endast för att ha i badet. Använder du den som massage oljan så absorberas den sakta in av huden och lämnar ingen kladdig hinna. Så du känner absolut inte att du måste ställa dig i duschen och få bort allt överflöd.

Innehåller en hög andel ekologisk kallpressad rapsolja som lätt tas upp av huden och tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Den parfymerade massageoljan innehåller lavendel som har en lugnande effekt. Jag var lite skeptisk till just lavendeldoften, INNAN jag doftade. Just lavendel har en tendens att bli väldigt stark i sådana här produkter. Men jag måste faktiskt säga att jag gillar denna doft skarpt. Den tar absolut inte över och det är ingen risk för huvudvärk.

Med andra ord kommer ni få se mer av denna i flödet från mig.

95 % naturligt ursprung 10 % av ingredienserna är från ekologisk odling 100 % vegansk

Rapsodine är ett småskaligt familjeföretag som sedan starten 1990 tillverkar naturliga, ekologiska och veganska hud- och hårvårdsprodukter i deras fabrik i Mariestad. Rapsodines produkter baseras på svensk, ekologisk och kallpressad rapsolja som mjukgör, återfuktar och tillför huden näringsämnen, vitaminer och hälsosamma fettsyror. Rapsolja innehåller även vitamin E och fytosteroler som verkar antiinflammatoriskt och skyddande för huden.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.