Rapsodine Body Oil
Skönhet & Mode

Rapsodine Body Oil – Ekologisk Hudvård

Jag älskar att bada och att göra olika rutiner lite smidigare. Med Rapsodine Body Oil i badet så behöver jag inte längre smörja in mig efter varje bad och vänta på att produkten absorberat innan jag kan klä på mig.

Alla vet att hösten innebär kallare klimat och torrare hy. Jag har sedan flytten till huset jag bor i nu försökt att minst en gång i veckan unna mig ett trevligt varmt och härligt bad. Men jag hoppas över bubblor och färgglada badbomber utan förser mitt vatten men en härlig olja som både luktar gott och ser till att min kropp för lite extra kärlek. Är det någon produkt jag alltid tittar efter i nya butiker så är det olika sorters av badolja. En ny favorit är Rapsodine Body Oil som ni hör på namnet faktiskt är en kroppsolja, men fungerar precis lika bra att ha i badvattnet.

Med några droppar av olja i badvattnet behöver jag faktiskt inte smörja in kroppen med någon extra lotion när jag kliver upp. Jag känner hur kroppen suger åt sig allt från oljan och när jag torkat så är kroppen återfuktad och otroligt len. Skulle jag behöva lite extra fukt så applicerar jag lite av Rapsodine Fuktighetskräm.

Rapsodine Body Oil

Denna kroppsolja är baserad på ekologisk rapsolja och kan låta väldigt kladdigt, men så fort du applicerat oljan på kroppen så absorberar den otroligt snabbt. Du behöver faktiskt inte vänta på att klä på dig. Det behövs inte många droppar i badet eller på kroppen för att huden skall kännas återfuktad. Det här är en produkt som kommer hålla länge. Att flaskan är i frostat glas känns lite små lyxigt, se bara till att inte tappa den i badkaret.

Rapsodine Body Oil

Som ni förstått är detta en given produkt för mig i höst och vinter när jag tappar upp ett bad men jag tycker även den är perfekt för torra händer, känsliga armbågar och kanske till en skön nack- och ryggmassage.

Rapsodine Body Oil finner du bla hos Rapsodine och Apotea för ca kostar 169-189SEK / 100ml.

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.