Projekt: Dare to be you

 

Vem är du som läser detta, eller vem är det som egentligen skriver denna blogg. Har man någon koll på varandra egentligen när alla sitter bakom en skärm utan att synas hela tiden? Därför startar jag nu Projekt: Dare to be you där vi skall få möjlighet att lära känna varann så som vi verkligen är.

Det är på tiden faktiskt att vi pratar om mig som person, vem är jag bakom bloggen. Vi skall vara lite egoistiska och våga visa vem man är helt enkelt. För egentligen handlar inte inlägget helt och hållet om mig, men lite. Jag kommer nämligen dra igång ett litet projekt där ni också får vara med om ni vill. Projektet är enkelt att deltaga i men innehållet kommer ge mycket.

Lite då och då kommer jag med ett nytt ord. Sedan är det upp till mig/er att tolka detta ord ett foto eller fler. Det ända kravet är att ordet / fotot skall återspegla dig. Man skall kunna titta på fotot och se något dig i det. Tex: Är ordet blommor så skulle jag fylla ett foto med blommor som gerbera, pioner, ranunkel och nejlikor då det är mina favoritblommor. Ja eller kanske ett foto på min tatuering som just är en gerbera. Ni fattar.

Jag förväntar mig inte att många följer med på detta men det vore super kul om ni ville. Vilket fall som helst så kommer ni få en bild om vem jag egentligen är som driver denna blogg och det ger mig en möjlighet att fota så mycket annat än bara produkter hela tiden.

Har du något tips kanske på ett ord som du skulle vilja att man tolkade, skriv en kommentar så kanske jag tar upp ordet!

Start måndag 4 april med ordet “Favorit”! Så släpp loss fantasin inom dig och visa mig alla möjliga sorters favoriter. Lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet om du känner för att hänga på detta projekt så jag kan gå in och följa dig.

Foto taget av Mathew Wiebe

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.