Hälsa & Livet

Projekt: Dare to be you – Favoriter

Nu äntligen drar jag igång med Projekt: Dare to be you! Här skall ni få lära känna mig, den person som döljer sig bakom alla produkter som presenteras dagligen här.

Idag befinner jag mig i Köpenhamn och har därför tidsinställt detta inlägg. Många av er som följer mig här känner mig troligen inte privat och det tänkte jag ändra på. Eller iallafall att ni får lära känna mig utanför det där med produktpresentationer. För att göra det på lite annorlunda sätt kommer jag varje vecka välja olika teman som på något sätt skall spegla mig. Och det vore jätte skoj om ni ville hänga på och göra det samma om er. Ett bra sätt att lära känna varann. Temat denna gång är “Favoriter”. Så med andra ord skall jag börja med att berätta lite om mina favoriter, och det är favoriter utanför sminkbordet.

Projekt: Dare to be you - Favoriter

Vad som skulle bli min störta favorit var inget svårt att lista ut. Självklart är det min kära lilla Bull. Den här 16åringen kom med sin bror till oss som hittekatter. Bill (brodern) gick hastigt bort för några år sedan i alzheimers . Bull är inte sjuk även om man nu kan tro det på den högra bilden, men i förra veckan lyckades han få ett litet stopp i tarmen pga pälsbyte. En dyr historia men han mår prima idag.

Bull är iallafall mitt lilla barn då jag saknar (människo)barn.

Projekt: Dare to be you - Favoriter

Udda objekt men kära objekt för mig. Jag älskar att cykla. Så pass mycket faktiskt att jag tar cykeln till jobbet som bara är en ändå stor uppförsbacke, som jag oftast leder cykeln på. Men hem går det så fort kan jag lova. Ställer bilen och tar cykeln om jag kan, älskar även att köra bil. Höga hastigheter och hööög volym på stereon.

Och så har vi min senaste älskling! Vad kan man inte älska med denna vita skönhet. Bilden får tala för sig. Men jag kan lova att mitt fotointresse har vaknat ordentligt.

Projekt: Dare to be you - Favoriter

Blommor är något jag älskar. Är ingen rosmänniska utan blir överlycklig för nejlikor, gerbera, pioner och ranunkler. Förra sommaren lyckades jag odla mängder av liljor och gladioler. Vart så glad när dom blommade och överlevde.

Projekt: Dare to be you - Favoriter

Min sista favorit är min stöttepelare, bloggplank och energiknippe. Lotta har många titlar hos mig men framförallt är hon min bästa vän, soulmate. Utan henne hade troligen inte all min energi för bloggen funnits. Det är hon som vattnar mina frön så att jag går i mål med allt jag vill göra. Det här är personen jag litar på!

Det blev ett långt inlägg denna söndag, men nu har ni fått veta saker om mig utanför sminkbordet. Nästa tema är: Färg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply lotta åsberg 15 april 2016 at 16:39

    Du är helt enkelt bäst! Lycka till nu och vi drar i alla kreativa och inspirerande tåtar…
    Kramiz

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.