Produkten du inte behöver – R+Co Sprays & Oils Sail Soft Wave Spray

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Alla är vi olika och även är håret det. R+Co har tidigare levererat produkter jag och mitt hår älskar men denna gång vart vi missnöjda.

Det är troligen inte många som undgått att jag älskar saltvatten spray till håret. Eller egentligen alla produkter som är baserade på saltvatten. Det gör något speciellt med mitt hår, volymen finns där utan att jag behöver arbeta speciellt mycket och sedan kan jag låta bli att tvätta det så ofta. Så dom senaste åren har jag testat en hel produkter av detta slag. Kanske inte sist ut, men bland dom senaste produkterna är R+Co Sprays & Oils Sail Soft Wave Spray*

Tyvärr men denna produkt gav mitt hår mer problem än frihet. Istället för att göra håret lätt och ge volym så blev mitt hår tungt och, flottigt och näst in till omöjligt att forma dag två. 

R+Co Sprays & Oils Sail Soft Wave Spray

Sprayen skall fungera på alla hårtyper och ge dig ett naturligt vågigt hår med volym. Så jag antar att mitt hår inte är något undantag med färgat, halvlångt och konstant färgat.

Jag har testat att spraya både i torrt och handdukstorkat hår för att se om jag gör något fel. Har även testat att spraya håret innan sänggång vilket jag brukar göra med andra saltvatten spray bara för att se vilken skillnad det blir. Men istället för att vakna upp med ett fågelbo på huvudet så känns håret något flottigt, lite som att det inte blivit tvättat på några dagar. Jag har helt enkelt inte känt mig bekväm dom dagar jag använt R+Co Sprays & Oils Sail Soft Wave Spray.

R+Co Sprays & Oils Sail Soft Wave Spray

Det är så tråkigt att den inte fungerar på mig. Däremot älskar jag och mitt hår R+Co Creams Hight Dive Moisture + Shine Créme* som jag fick testa och utvärdera till Daisy Beauty Awards 2018. Så kan det kanske varit så att jag hade allt för höga förhoppningar om denna produkt?

HUVUDINGREDIENSER:

Amla, en rik C-vitaminkälla som vårdar och konditionerar hår och hårbotten. Har antioxiderande egenskaper. Ger håret fantastisk glans och lyster.

Alger, med hög vitamin- och mineralhalt. Tillför håret glans, volym och mjukhet.

Nypon, konditionerande ingrediens som gör att håret känns mjukt och fullt av liv.

Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Magnesium Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, PVP, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Flower Extract, Quercus Alba (Oak) Bark Extract, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Geranium Maculatum (Cranesbill) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract, Melissa Officinalis (Balm Mint) Leaf Extract, Macrocystis Pyrifera (Sea Kelp) Extract, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-12 Dimethicone, Undeceth-5, Undeceth-11, Silicone Quaternium-16, Butyloctanol, Glycerin, Citric Acid, BHT, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum/Fragrance, Butylphenyl Methylpropional, Limonene

Kom ihåg att detta är hur jag och mitt hår upplever denna produkt. Jag vet många som hyllar den. Så se om du kanske får möjlighet att prova den innan du köper den. 329SEK är rätt mycket för en produkt om den inte fungerar som man vill.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.