Skönhet & Mode

Pressutskick – ACO Face hudvård

Torr hud är inte speciellt sällsynt på sommaren även om vintern är den årstid man är en riktigt torris. Ofta glömmer man att huden behöver din näring och fukt även under sommaren, det räcker inte med att smörja in sig när man ligger i solen.

Jag har fått dessa tre rosa skönheter att testa. Då jag verkligen är en torris året om så passar dessa mig väldigt bra skulle jag tro. En produkt som återfuktar är guld värt för mig och kan den ge huden en förnyad spänst är det en guldstjärna i kanten. Att jag letar produkter som håller min hud ung och fräsch är inga nyheter. Kan ev vara en 40års kris som börjar närma sig kanske. Visst jag älskar att testa produkter även om dom inte är gjorda för min hud, man vet aldrig riktigt om man kanske finner den där guldklimpen på helt fel hylla någon gång. Med produkter från ACO kan jag på något sätt känna mig trygg och alltid landa tillbaka till dom om något skall ha gått fel med min hud. Innan jag ens börjat testa dessa tre produkter så känner jag mig faktiskt riktigt trygg.

Under min semester har jag en testperiod av helt nya produkter för mig så dessa tre ACO produkter ligger snällt hemma och väntar på mig när jag återvänder till verkligheten. En verklighet för huden som kanske har fått stå ut med lite för mycket av det goda under min semester.

ACO Face 3+3 Day Cream
ACO Face 3+3 Day Cream är en mjukgörande dagcreme för torr hy som ger omdelbar återfuktning. Innehåller tre naturliga oljor och tre återfuktande ämnen som noga valts ut för att återfukta på djupetet. Ger en mjuk och spänstig hy. Använd varje morgon. Opafymerad. Rek. pris 99SEK

ACO Face Nourishing Night Cream
ACO Face Nourishing Night Cream är en extra rik och intensivt vårdande nattcreme för torr hy. Återuppbygger hudens fuktbalans medan du sover. Ger en mjuk och återfuktad hy. Använd på kvällen på rengjort ansikte. Oparfymerad. Rek. pris 109SEK

ACO Face Soft & Soothing Toner
ACO Face Soft & Soothing Toner är ett milt och lugnande ansiktsvatten för torr hud. Rengör på djupet och ger huden en fräsch känsla. Återfuktar huden och bevarar den naturliga fuktbalansen. Fukta en bomullsrondell och svep över ansikte och hals. Oparfymerat. Rek. pris 99SEK

När jag testat dessa under en period kommer jag att återkomma och berätta för er hur dom behandlat min hud.

//Annica

*Detta är ett pressutskick, men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredjepart.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.