Skönhet & Mode

Pressinfo – Isadora

Isadora summer

Bara för att sommaren är här och dom flesta tagit semester så verkar inte Isadora göra det. Isadora släpper två nya produkter som vi tänkte presentera för er idag.

Borstar kan man aldrig få för många utav och det skall bli ett sant nöje att köpa denna borste Face Buffer Brush och se vad den kan göra för vårt ansikte. Av att bara se den på bild så tror jag den är otroligt mjuk och följsam. Detta är en multifunktionell borste. Isadora har förnyat designen lite genom att sätta namnet på skaftet vilket är ett stort plus.

 

Isadora summerc2

En multifunktionell borste som förutom för att tona och skugga, kan användas för att applicera: Löst eller pressat puder, Flytande eller kompakt foundation, Bronzer eller Rouge.

Isadora summerc3

Efter succé-mascaran Volume Lash Styler, kommer nu Grand Volume Lash Styler. Grand Volume Lash Styler är en mascara som ger supervolym samtidigt som den separerar och förlänger.

Isadora summerc1Denna dubbelsida borste med två reservoarer som ger extra volym skall vara lätt att bygga upp fransarna med. Ena sidan har mjuka borstrån som dessutom är ögonlocksformade, för att man lätt ska fånga upp fransarna från roten. Detta är inte alls lika lätt med en rak borste. Den andra sidan har korta och hårda borststrån, för separation samt applicering på underfransarna.

 

Jag kommer garanterat köpa denna mascara för att testa borsten som verkar riktigt cool. Att den skall vara oparfymerad och kladdfri är ett stort plus i kanten. Gillar inte när mascaran luktar starkt. Så nästa mascara test här i bloggen från mig sida kommer med stor sannolikhet bli denna.

 

Grand Volume Lash Styler 189:- I butik fr.o.m. v. 29
Face Buffer Brush 129:- I butik fr.o.m. v. 29

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.