Skönhet & Mode

Pressinfo: Isadora – Nourishing Lip Oil

I januari när kylan ligger på, är det viktigt att våra sina läppar. IsaDora lanserar därför en djupverkande lip oil.

Inte riktigt än vill vi släppa vintern och allt som hör den till. Produkter som vårdar vår kropp är tacksamt mottaget och när Isadora kom ut med denna lilla skapelse vart iallafall jag glad.

Jag tycker detta låter som en produkt som borde kommit för länge sedan. Du oljar in kropp, händer och naglar så varför inte läpparna. Dom är precis lika ömtåliga nu när kylan slagit till. För det är inte kul att gå med torra och nariga läppar sedan när man vill måla dom i snygga färger.

En djupverkande olja för läpparna i en lyxig förpackning med gulddetaljer. Nourishing Lip Oil har en gel-oil formula som omedelbart berikar läpparna med näring och ger dem en mjuk glans. Den glansiga finishen är transparent och känns balsammjuk på läpparna. Nourishing Lip Oil har dessutom en snedställd applikator för en behaglig applicering.

AKTIVA INGREDIENSER
Avocado olja – fuktighetsgivande, anti-oxidant, ökar kollagen-produktionen
Solrosfrö oljaA – fuktighetsgivande, anti-aging, mjukgörande
Kokos olja – reparerande, fuktighetsgivande

Avokadoolja – Fuktighetsgivande, antioxidant, ökar kollagen-produktionen
Oljan framställs från Avokadofrukten. Mycket fuktighetsgivande, rik på omega 3, högt innehåll av vitamin A,B, D och E. Tack vare de aktiva ingredienserna kan oljan tränga längre ner i huden och därmed öka kollagen-produktionen

Hur intressant låter det inte med  att den innehåller naturliga aromer av lime, vanilj och rosmarin.

Den finns på Kicks från och med denna vecka och kostar 109SEK. Om ett par veckor kommer den ut i övriga handeln.

Känns texten av bekant? Jo det stämmer du har läst den för några dagar sedan här på bloggen. Men då Isadora har kommit ut med uppdaterad information tyckte jag det var viktigt att dela med mig av den. Och genom att ge er samma inlägg men med uppdaterad information behöver det inte bli någon förvirring. Uppdateringen gällde att produkten INTE innehåller arganolja som jag skrev i förra inlägget. 

*Information och bilder är lånat från Isadora

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Isadora – Nourishing Lip Oil | Daretobeyou.se 9 februari 2016 at 15:44

    […] ett tag sedan berättade jag om Isadora – Nourishing Lip oil och nu har jag hunnit använda det under en tid. Som vädret håller på i Sverige just nu vet […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.