Skönhet & Mode

Pressinfo: IsaDora Matt Lips & Nails

Isadora Matt Lips and Nails-2

Snart, väldigt snart kan ni hitta den efterlängtade kollektionen med matta nagellack och läppstift från Isadora i butik. Jag personligen längtar efter att få sätta tänderna i båda produkterna och nyanserna. Tycker det är så snyggt med matt och blev överlycklig när jag märkte att det var på väg tillbaka.

För att fånga höstens stora läpptrend – mörkt – lanserar IsaDora de populära Twist-up Matt Lips i fem mörkare nyanser. Twist-up Matt Lips har blivit en sensation tack vare den sammetslena matta effekten som samtidigt är mjukgörande för läpparna. Twist-Up Matt Lips 50 Naked har varit en stor favorit hos mig en längre tid och är nästan dagligen med i handväskan. Nu skall det bli väldigt skoj att få testa andra nyanser.

Isadora Matt Lips and Nails-1

Nyanserna är: 63 Majestic Mauve, 64 Queen of roses, 65 Ruby Gem, 66 Purple Prune och 67 Dark Velvet.

Twist-up Matt Lips innehåller: Papayaextrakt som är mjukgörande och antioxidant, Orkidéextrakt som är fuktgivande och regenererande. Produkter som motverkar för tidigt åldrande av huden.

Isadora Matt Lips and Nails

IsaDora lanserar dessutom ett helt nytt tillskott till nagellackshyllan vid namn Velvet Matt Nails. De nya lacken ger en trendigt matt satineffekt och kommer i lyxiga höstfärger, med minst lika lyxiga namn. Ger inte Vintage Wine och Black Caviar känslan av lyx och flärd? Inspirationen är bland annat hämtad från exklusiva tygkvaliteter som satin, sammet och taftsiden, och de färger som dessa oftast förknippas med – de följer höstens trender väl. Velvet Matt Nails kommer i frostad flaska, för att de lätt ska kunna urskiljas i hyllan.

Nyanser: 820 Soft Skin, 821 Green Planet, 822 Moody Blues, 823 Grape Royal, 824 Vintage Wine och 825 Black Caviar.

Jag längtar faktiskt lite extra till att få testa: 66 Purple Prune och 67 Dark Velvet bland Twist-up Matt Lips och 820 Soft Skin, 824 Vintage Wine och 825 Black Caviar.

Alla produkter finns i butik from vecka 42. Twist-up Matt Lips kostar 129SEK och Velvet Matt Nails kostar 79SEK.

//annica

*Information och bilder kommer från Isadora

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.