Skönhet & Mode

Pressinfo: IsaDora Eye Color Wonder Bar

Isadora - EyeColWonBar3

Isadora slutar aldrig att överraska med nyheter. Redan nästa vecka kommer en godbit som du kan bära med dig överallt.

Älskade du som jag Isadora Eye Color Bar, men kanske vill ha några fler nyanser att välja på? Då behöver du bara vänta en vecka till! Isadora släpper nämligen en större variant av paletten. En “Wonder Edition”-palett vid namn Eye Color Wonder Bar. Paletten består av hela 12 stycken nyanser i nude – allt du behöver för att skapa en naturlig och chic look.

Eye Color Wonder Bar innehåller  en dubbelsidig applikator samt spegel i locket, vilket gör paletten ultimat att ha med i handväskan.
Isadora - EyeColWonBar4

Jag tror att denna palett kan bli en riktig hit. Den har alla nyanser från nude till svart för att kunna göra både en vardags- och kvällsmake. Om dom mörkaste bruna nyanserna inte innehåller skimmer kan du även använda dom till att färga och forma brynen, svarta till eyeliner och har du fantasi kan du säkert dutta på lite av dom skimriga på läpparna. Hepp så har du en hel makeup från denna palett. Skrev jag att den kommer vara perfekt att ha i handväskan?

Man skulle kunna tro att jag får betalt för detta inlägg men det får jag inte. Äger inte ens produkten, men jag vet att den kommer vara grym. För jag tror absolut inte att den kommer vara sämre än Eye Color Bar och den älskade jag. Ibland behövs så lite för att göra en glad och kommer produkterna i mina favorit färger blir jag glad helt enkelt. Så nu lovar jag att självklart återkomma när jag fått fatt i denna palett och ge er en ärlig utvärdering. Och vi håller självklart tummarna för att jag nu inte får ångra något jag skrivit i detta inlägg.

From vecka 41 finner ni den i butik för 249SEK.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.