Hälsa & Livsstil

Pressevent Isadora: Go Cushion

isadora go cushion-3

När hösten kommer så tycker jag personligen att alla roliga och häftiga produkter kommer på löpande band. Isadora är inte sena att överösa oss med fantastiska produkter. Och denna gång är vi inbjudna till Klocksviten för att se något helt nytt på svenska marknaden!

I veckan bjöd Isadora in till Klocksviten på Berns Hotell för att berätta om en ny lansering. Under kvällen serverade det bubbel, sushi och andra små tilltugg från Berns Asiatiska.

isadora go cushion

Vart man än vände sig i sviten såg man ett känt bloggansikte. Det var otroligt trevligt att se och prata med många av dom under kvällen. Ett glatt och sprudlande gäng som minglade runt i en väldigt varm svit. Trevliga Amanda hade full koll på kvällen och minglade runt med ett leende. Norges största bloggerska Sophie Elis var även på plats för att bli sminkad under kvällen. Man får en annan bild av människorna när man träffar dom IRL istället bara för att få en uppfattning genom bloggarna. Mera mingel!

isadora go cushion-2

Men till kvällens höjdpunkt! Inom kort (vecka 39 närmare bestämt) så kommer Isadora att släppa en cushion foundation. Isadora Nude Cushion Foundation, The new on-the-go makeup!

Man kan säga att Nude Cushion Foundation är en kuddvariant av Isadoras flytande foundation: Nude Fluid Foundation. Den kommer att finnas i sex olika nyanser. Nude Porcelain, Nude Sand, Nude Vanilla, Nude Almonde, Nude Honey och Nude Sun. Pris: 249SEK

När produkten är slut fyller man lätt på genom att ta bort kudden från dosan, droppar i en halv flaska Nude Fluid Foundation och trycker sedan tillbaka kudden. Smart! Den fungerar endast med Nude Fluid Foundation, den frågan kom nämligen upp under kvällen. Nude Cushion Foundation har en täckning som lätt skall gå att bygga på om man vill.

Vi fick även smygtitta på produkter som kommer senare under hösten.

isadora go cushion-1

När jag såg Twist-Up Matt Lips i mörka bäriga färger och matta nagellack i mörka nyanser dog jag en smula. Så läckra! Jag längtar verkligen efter dessa! Läppstiften och lacken släpps i mitten av oktober.

Gel Nail Lacquer får åtta nya nyanser under vecka 38. Dessa nyanser fanns att få naglarna målade med under kvällen. Superduktiga Bella Ritchey @Seizethenail (Instagram) såg till att dom som ville fick sina naglar pyntade. Dom nya nyanserna som kommer är: 243 Hot Chili, 244 Red Spell, 245 Berry Baroque, 246 Lovely Lilac, 247 Purple Passion, 248 Dark Temptation, 249 Turtledove och 250 Liquorice. Fantastiska allihopa! Och dom kommer som sagt finnas ute i butik under vecka 38 för 89:-/st.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.