20 maj, 2022

Pore strips – Funkar dom?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Rädd för att använda lermask i hela ansiktet som skall dra med alla hårstrån och lite annat? Nu finns ”Pore Strips” som placeras på näsan endast.

I början på året var jag ner till Ullared och köpte på mig några förpackningar med Pore Strips från Gunry. Har inte hört någon som provat dessa tidigare så jag hade absolut ingen information att gå på.

Varje förpackning innehåller 3 stycken remsor. Alla är förpackade var och en för sig så det är ingen risk att dom hinner bli dåliga. Det rekommenderas att man inte gör denna behandling mer än 3 gånger i veckan.

Det naturliga kolet har utmärkta egenskaper för att absorbera överskott av fett och för att avlägsna pormaskar i mindre synliga porer på och runt näsan. Vulkaniska askan hjälper till att rensa bort döda hudceller. Måste vid första anblick säga att dessa remsor liknar Maybeauty lermasken som var poppis för inte allt länge sedan. Denna är dock färdig skapad för att sätta på näsan, men materialet och funktionen är det samma.

Pore Strips 1

Måste faktiskt säga att dessa var krångliga att få plats. När du tvättat ansiktet skall du se till att näsan är blött annars fäster inte remsan.  Det står att den mjuka delen skall vändas mot näsan, är det den blanka eller ludna sidan? Jag valde att vända den blanka sidan mot näsan då det verkade mest logiskt. För att den skulle fästa ordentlig fick jag ta till vattenspray och se till att remsan vart väldigt blött. Remsan är dock alldeles för stor och passar inte alls min näsa. Bara jag andades lite för hårt genom näsan lossnade remsan.

Remsan skall sitta kvar i ca 15min så jag lät den sitta där och när tiden var ute skall man försiktigt ta bort den. Inga problem för min del, den lossnade väldigt lätt utan att göra något som helst ont. Detta pga att den inte kunde fästa ordentligt. Det lilla som följde med på remsan från min hud kunde lika gärna ha varit från mina fingrar när jag  väl försökte sätta fast den.

Jag kommer självklart ge denna en chans till då jag har några kvar som bara kommer ligga annars. Nu vet jag mer hur jag skall gå till väga och den skall sitta. Kanske kan klippa till den lite så den passar min näsrygg bättre.

Nu några timmar efter att jag gjort denna behandling ploppar det upp några röda finnar på näsan. Inte bra!

Pore Strips finns att köpa på Ullared för 19:-

Har du testat dessa?

//Annica

En tanke på “Pore strips – Funkar dom?

  1. Jag använder dom som är ifrån nivea och tycker dom är kanon. Köpte dom första gången i Dublin för ca 15 år sedan.är näsan blöt så tar man sidan som är på plasten mot mödan och låter den vara ut mot kinderna om den är för lång.
    Riktigt bra såna , men under några år så var dom svåra att hitta i butikerna. Men nu verkar dom ha kommit tillbaka. Ge inte upp, man blir så ren och fin:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.