Poddarnas tid är kommen – Har du någon favorit?

Poddarnas tid är kommen

Ladda mobilen och införskaffa ett par schyssta lurar. För poddarnas tid är kommen och solstolen väntar på dig!

Det kanske är lite sent påkommet tänker du, men poddarnas tid är kommen faktiskt. Det är nu vi laddar ner poddar, går ut o solstolen eller sätter oss i gräset och kopplar av med en podd. Så bra underhållning. Jag har sjukt svårt att sitta still i en solstol eller sitta still överhuvudtaget och inte göra något så en podd är perfekt för mig. Imorgon sätter jag mig på tåget och åker upp till landet, under resan tänkte jag lyssna lite på några poddar. Så jag tänkte ta er igenom vilka poddar jag lyssnar på just nu.

Daisy Beautys söndagsmask

Daisy Beautys söndagsmask <– Klicka här för att komma till podden
Tyvärr har denna podd sommaruppehåll, men har du inte lyssnat på avsnitten tidigare så har du 10 antal avsnitt att lyssna på innan Kicki drar igång igen. I varje avsnitt får du följa med när Kicki besöker en känd eller kanske helt okänd person för dig. Dom går igenom allt från hudvård, makeup och vardagslivet. Skratt med lärdom under varje avsnitt kan jag lova!


Hårpodden

Hårpodden  <– Klicka här för att komma till podden
Jag är inte så jätte intresserad av just hår mer än att jag älskar att expremintera med mitt men när Linda Beronius på Grazette of Sweden släppte denna podd kände jag bara, wow nu ska jag minsann få lära mig massa nytt. I nästan varje avsnitt kommer en gäst som har någon relation till hår och dom snackar om allt från trasiga hårtoppar till träning, så det är inte bara hår. Det är underhållande att få höra för mig väldigt ofta helt okända människor berätta om sitt liv, oavsett om det handlar om deras vardag, håret eller livet på landet.


Social Media

Social Media  <– Klicka här för att komma till podden
Just sociala medier är det nog ingen som inte vet vad det är, men hur hanterar du dom? Cecilia och Jenni tar oss med i världen bland just sociala medier, i 45 avsnitt ( hittills vad jag vet) får du följa med olika ämnen om hur du kanske får fler besökare till hur företagen egentligen använder sig av denna nya digitala marknadsföring. Intressant för både dig som privatperson men även kanske för dig som företagare. Du kommer garanterat få en hel del tips och aha upplevelser.


Under huden

Under huden  <– Klicka här för att komma till podden
Hela 94 avsnitt finns idag ute där Kakan Hermansson träffar olika personer och snackar skönhet. Gillar du Daisy Beauty Söndagsmasken så har du här en hel drös med avsnitt att lyssna på under tiden det kommer nya. Båda är väldigt lika men ändå rätt olika. Jag personligen gillar när dom pratar med olika personer i varje avsnitt och vi får lära oss något nytt hela tiden. Det är olika ämnen varje gång även om det för det mesta rör sig om just skönhet. För du vet väl att skönhet är så mycket mer än bara smink och hudvård.


Skäringer & Mannheimer

Skäringer & Mannheimer  <– Klicka här för att komma till podden
Gillar du när det händer saker hela tiden, det pratas i mun och ämnen verkligen flyger kors och tvärs. Ja då är denna podd något för dig. Det är en sådan röra på ämnena så att jag kan faktiskt inte sätta något etikett på det. Både Mia och Anna är rappa i käften och säger vad dom tycker och tänker. Så inget för dig som är fin i kanten.


Allt du velat veta

Allt du velat veta  <– Klicka här för att komma till podden
Under ca en timme kan du uppdatera dig på aktuella eller sjukt gamla saker. Du slipper sitta och blandar bland sidor på nätet eller låna böcker på ett bibliotek. Frotté Fritzon tar oss med bland ämnen som sexhandel till opera. 145 avsnitt finns idag och den är fortfarande igång vad jag vet, så jag lovar att du hittar ett ämne som intresserar dig. Varje avsnitt har även med sig en gäst som då kan vara expert på just det ämne som det pratas om.


Matsamtalet

Matsamtalet  <– Klicka här för att komma till podden
Gillar du mat och kanske vill grotta ner dig lite mer om vad det är just du äter. Vart kommer produkterna ifrån, eller hur tillverkas dom. Det snackas om allt från lunchlådan till hur du tuggar hållbart. Sigrid Barany och Johan Hedberg tar oss med bland ämnen som du faktiskt tänkt på men inte riktigt fattat hur det fungerar eller så kanske du finner ett ämne eller maträtt som kan bli ett intressant samtalsämne vid nästa lunch!


Jag är sjuk i huvudet

Jag är sjuk i huvudet  <– Klicka här för att komma till podden
Ett laddat ämne som det pratas allt för lite om. Jessica och Viktor tar oss med bakom kulisserna när det kommer till psykisk ohälsa, om dom där frågorna du aldrig vågar fråga men är otroligt nyfiken på. Vad är det med detta ämne som gör att Sverige idag inte vågar prata ordentligt om det, varför är det sådan tabu för ett sådant vanligt tillstånd bland oss. Även om du inte “lider” av psykisk ohälsa själv så är den värd att lyssna på, du kommer lära dig otroligt mycket.


Jag hoppas att du hittat en ny podd som kan hålla dig sällskap i sommar. Kanske är det på balkongen, i bilen på väg ner till Frankrike eller i lurarna när du sitter inne och jobbar hela sommaren. Har du något tips på en podd som du tycker att jag borde lyssna på eller kanske dela av med mig av här?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.