PK Beautybar hos Presskontakterna

PK Beautybar hos Presskontakterna

pk-beautybar-hos-presskontakterna-2
Fotograf: Frida Möller, Studio Emma Svensson

Bubbel, skönhet, franar, makeup och snygga frisyrer. Ja såg min fredag ut när jag besökte Presskontakterna för årets sista PK Beautybar!

I fredags var jag inbjuden till Presskontakterna på årets sista PK Beautybar. På plats fanns Laura Mercier, Sweed och Toni & Guy. Jag såg ut som kriget i håret och sminket hade mer eller mindre försvunnit på vägen dit. Så man kan säga att jag hamnade på rätt ställe.

Mycket trevligt att träffa massa personer som delar ens intresse, och över lite bubbel i en lokal fylld med skönhet tackar man aldrig nej till.

Jag fick snyggare fransar med singelkit Linda Hallberg Edition från Sweed. Faktiskt första gången om jag skall vara helt ärlig. Har försökt flera gånger förut men aldrig lyckats behålla dom på så att jag kunnat säga att jag burit lösögonfransar tidigare. Måste erkänna att det kändes väldigt konstigt först men efter kanske 30min hade jag glömt att jag hade dom på. Vilket är ett stort plus antar jag. Jag fick även med  mitt ett kit hem så nu skall jag se till att träna på detta. Så snyggt om man får till dom bra.

PK Beautybar hos Presskontakterna

Laura Mercier fanns som sagt på plats och efter nya fransar behövdes mitt smink bättras på. Här fick dom fria händer och göra något dom trodde skulle passa mig. Jag gillar att gå utanför min vanliga lilla box och vid sådana här tillfällen är det perfekt att våga testa något nytt. Sedan om man blir nöjd eller inte tror jag är en vanesak. Får man vänja sig lite med nya färgen på läpparna så tror jag man kan trivas bra i det mesta. Jag fick en sommarlook med naturliga toner på ansikte och ögon medans läpparna skulle få sticka ut lite. Här vart det en stark röd i orange ton som fick ligga i kvällens fokus. Som sagt, ovanligt men inte helt främmande faktiskt.

pk-beautybar-hos-presskontakterna-3
Fotograf: Frida Möller, Studio Emma Svensson Min följeslagare för kvällen var May som även hon blev sminkad

Efter en del väntande på att få en plats i stolen hos Toni & Guy som lockade håret på folk var det äntligen min tur. Men som ni vet har jag inget långt hollywood hår inte ens ner till axlarna. Min tanke var att dom väldigt snabbt skulle lägga i lite lockar som skulle få upp volymen på mitt otroligt platta och icke existerande frisyr. Men väl i stolen tog Simon över och började genast gå igenom en massa olika saker han ville göra med mitt hår. Håret dränktes mer eller mindre i mist för att sedan få lite huvudmassage, tack för den. Det borstades och fönades in saltvatten spray samt någon annan styling produkt som jag missade att se vad det var. Luggen åkte fram och volymen byggdes på för fullt baktill. Efter en halv flaska spray var jag klar. Och det var en helt ny frisyr kan jag lova. Med tanke på att jag knappt såg något under luggen så var det bra länge sedan jag faktiskt hade en lugg. Som sagt, denna kväll var perfekt att testa något nytt igen. Efter denna kväll har jag faktiskt låtit diademen ligga och har nu lugg (dock inte så att den ligger över ögonen).

PK Beautybar hos Presskontakterna

Detta är taget ett gäng timmar senare bara för att visa er fransar och en del av frisyren. Läppennan satt som berget men läppstiftet försvann under middagen. Den innersta fransen på höger öga lossnade precis innan jag skulle ta fotot så det ser lite konstigt ut, men ni förstår vart jag vill komma. Jag fick faktiskt en helt ny hårfärg bara av att göra en ny frisyr. Sånt gillar jag även då mina grå tinningar behöver ny färg.

En lyckad kväll med många nya intryck. Tusen tack Presskontakterna, Toni & Guy, Sweed och Laura Mercier!

You Might Also Like

One Comment

  1. yohannaafskovde

    Det ser amazing ut! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.