Personligt från Pearls of Freja
Skönhet & Mode

Personligt från Pearls of Freja

Hösten är här och det är alltid trevligt att börja om på ny kula. Jag startar hösten med något personligt från Pearls of Freja.

Nu är hösten officiellt här. Min semester är över och arbetsplatsen har gått över till vintertid. Jag lämnade ett 13 grader och mulet landställe igår så det kanske var första tecknet på hösten. Har egentligen inget emot hösten. Det är bästa årstiden om ni frågar mig. På med strumpbyxor, tänd lite ljus och sminka dig i mörka härliga färger. Kanske inte samtidigt men ni fattar. Det är nu jag startar ett nytt liv och inte den 1:a januari som många andra. Du är förhoppningsvis utvilad och har samlat på dig massa motivation och inspiration. Under semestern gjorde jag en beställning med något personligt från Pearls of Freja, en webbshop med underbara smycken. Tanken var att hitta ett personligt smycke som kan bäras både till vardags och fest.

Personligt från Pearls of Freja

Under en längre tid har jag velat ha ett halsband med en berlock, på berlocken vill jag ha en bokstav. Och denna gång blev det ett halsband med två berlocker, var av bokstäverna A och F. Men min fundering vid beställningen var så klart vilken bokstav har man runt halsen. Ens egna eller sambon/pojkvän/flickvännens? Är det inte konstigt att gå runt med ens egena bokstav runt halsen egentligen. Då jag inte kunde bestämma mig så blev det som sagt bådas bokstav. I framtiden kan jag alltid komplettera med flera bokstäver om jag vill.

Personligt från Pearls of Freja

Gillar det enkla som inte tar över men ändå finns där som en extra fin detalj i vardagen. Det var första gången jag beställde ifrån Pearls of Freja men har länge följt företaget på Instagram och verkligen fastnat för dom underbara och enkla smyckena. En väldigt smidig leverans som kunde följas hela vägen och jag kunde hämta ut leveransen under mitt korta besök hemma i stockholm under semestern. Men det är först nu jag börjat använda det, och älskar halsbandet redan!

Tack Pearls of Freja för detta underbara smycke!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.