Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/meta-author-presenter.php on line 40 Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 53
Hälsa & Livsstil

Personlig almanacka

m__SE_PA_inlaga

Har du koll på 2015? Eller rättare sagt har du koll på allt som händer och när det händer?

Jag älskar personligen att planera och nu när jag driver denna blogg ihop med Emma så blir det automatiskt att jag planerar lite av mitt liv efter bloggen. Och det där med att planera allt i mobilen är inte riktigt jag, det skall vara det där gamla hederliga skrivandet och bläddrandet.

m__SE_kollage_SV2014

Under några år har jag faktiskt beställt mig en personlig almanacka där jag kan skräddarsy precis så som jag vill ha den. Nytt för i år är även att man kan skräddarsy sin egen framsida. Självklart var jag inte sen med att beställa en med vår logga!

Personligalmanacka.se har verkligen hjälpt mig både med almanacka till mig själv och faktiskt julklapp förra året. Bara att sitta och designa sin egen almanacka på webben och se hur resultatet blir är hur kul som helst. Att sedan få den hem i brevlådan inom 2 veckor är som julafton på nytt.

Jag hade tänkt att beställa en skrivbok samtidigt men kom på att jag kunde välja alla blad i slutet på min almanacka att vara linjerade så att jag kunde använda det till skrivbok. Rätt skönt att ha allt samlat i samma pärm.

*Alla bilder är lånade från personligalmanacka.se

// Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Oslofru 6 januari 2015 at 09:39

    Så fin kalender, skulle behöva en själv 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.