Skönhet & Mode

Pashion Stockholm

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Skulptera ansiktet med Pashion Stockholm. Låt ansiktet vara din canvasduk och paletterna dina färgkarta.

Förut gillade jag inte alls paletter ännu mindre contour och highlighter. Glad är jag att tyckte och smak förändras med tiden. Nu går jag inte utanför dörren utan just contour och highlighter i ansiktet. Jag vet faktiskt inte varför jag inte gillade dessa förut men nu kan jag som sagt inte leva utan dom. Och det här med paletter, dom tog plats och oftast användes endast någon enstaka färg i varje.

Antingen har jag blivit klokare eller hade jag helt enkelt inte användning av alla färger tidigare. Nu har jag kommit på sättet som gör att jag väldigt ofta blandar dom olika nyanserna beroende på humör och årstid. För din hud är aldrig i samma nyans året om. Visst är det då bra att ha en palett med flera nyanser istället för att du behöver köpa nya singel färger varje gång och försöka matcha din hud.

Två paletter som har dom färger jag behöver för just contour och highlight året om är dessa två från Pashion Stockholm. Riktigt bra budget alternativ för dig som inte vill lägga så mycket pengar på just dessa två varianter eller så är du kanske helt ny på att lägga en makeup. Oavsett vad så tycker jag dessa absolut är värda pengarna.

PASHION Perfectly Defining Contour Kit* (99SEK)

Denna paletten har 6 nyanser för contouring. Med en blandning av både ljus och mörkare nyanser kan du antingen lyfta fram eller “dölja” olika drag i ansiktet. Men du kan även blanda så att du hittar den perfekta nyansen för dig. Väldigt enkla nyanser att arbeta med utan att dom smular för mycket. Bra pigmenterade och sitter på plats under hela dagen.

På min bleka och torra hud så kanske dom inte ser så mycket ut för världen. Men när du väl lagt en grund och resten av ansiktet fångar upp färgskalorna så kan du få till en riktigt snygg contour och highlighter.

PASHION Perfectly Illuminating Highlight Kit* (99SEK)

Alltså wow! Här har vi riktigt trendiga highlighters som ger ordentligt glow. Du hittar både varma och kalla nyanser så det är helt upp till dig att hitta den som passar dig bäst för dagen. Kanske gillar du att blanda även highlighters för att få till just din färg.

Jag gillar verkligen denna, dom ger det lilla extra i en makeup utan att bli allt för mycket. Personligen är jag emot för mycket highlighter, det känns inte naturligt. Väldigt snyggt på foto men inte i verkliga vardagen helt enkelt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.