Palina Skin Philosophy - Lansering under 2017
Skönhet & Mode

Palina Skin Philosophy – Lansering under 2017

Makeupartisten Lina Ivarsson, mer känd som Palina släpper en hudvårdsserie under 2017. Palina Skin Philosophy. Vad är mitt första intryck?

Under Daisy Beauty Expo tidigare i januari träffade jag på gänget bakom märket Palina. Ett märke jag är bekant med sedan tidigare men egentligen inte använt mig speciellt mycket av förutom mascaran. Men nu under detta Expo hade Palina något riktigt intressant att låta oss premiärprova. Dom kommer nämligen släppa en hudvårdsserie under 2017.

Palina Skin Philosophy - Lansering under 2017

Palina är grundat av svenska makeupartisten Lina Ivarsson och syns ofta ute på mässor där dom presenterat otroligt mycket makeup. Men nu som sagt kommer deras egna hudvårdsserie Palina skin philosophy. En serie på totalt 21 produkter. Vi som var på Daisy Beauty Expo fick som sagt klämma och känna på åtta av produkter innan det lanseras ute för resterande världen. Sådant gillar vi!

Palina Skin Philosophy - Lansering under 2017

Lina har hållit på i ca 4 år med att ta fram denna serie. Hon vill att detta skall bli en serie som är något utöver det vanliga. Och självklart ställer hon höga krav på produkterna. Serien är resevänlig då alla förpackningar är på 50ml. Ett stort plus tycker jag. Förpackningar är enkla och snygga. Man kan lätt se vilken produkt man använder då alla fått olika färger.

Jag fick med mig fyra av produkterna för att testa lite närmare hemma. En moisture cream, två masker och en skrubb. Ska bli så kul att testa dessa! Extra Loving Moisture Cream kommer jag att testa nu under en månad (vilket är kortast tid jag provar hudvårdsprodukter) och återkommer med mitt resultat. Dom andra tre produkterna kommer ni få höra mer om snart då jag knappt kan börja mig från att prova alla samtidigt. Vilken skall man börja med?

Palina Skin Philosophy - Lansering under 2017

The Fairy Scrub
I en grön tub hittar vi en ansiktsskrubb. The Fairy Scrub kan dock vilseleda skrubben lite med ett tamt namn, men jag lovar den ger resultat. Provade den lite snabbt på handen för att få känna av skrubben och doften innan jag kommer att använda den i ansiktet. Ja den är mild men otroligt effektiv som Lina själv säger. Den innehåller pimpsten, väldigt smått men stor mängd. Den skall försiktigt ta bort döda hudceller och ge en jämn och ren hud. Det är en otroligt mild doft, nästan obefintlig men det är något jag gillar när det kommer till ansiktsprodukter. Innehåller Sweet almond oil och Sambucus nigraflowerextract.

Palina Skin Philosophy - Lansering under 2017
Calm Down Mask
Nu går vi över till gul förpackning. Här har vi en djupverkade ansiktsmask som skall dämpa rödblommig hud och återställer hudens fuktbalans. Den innehåller vit lera och skall ge en lugnande effekt. Att den motverkar rodnad ser jag personligen som ett stort plus. Den skall även lindra hudirritation och stärka hudens naturliga barriärfunktion. Calm Down mask kan användas av alla, även du som är extra känslig kan våga dig på denna. Även denna har en väldigt mild doft.

Palina Skin Philosophy - Lansering under 2017
Amazing Beauty Mask
Vi går vidare med den lila förpackningen. Även detta en mask som passar alla hudtyper. Sa jag att det var en anti aging mask? Kommer jag bli beroende av denna mån tro. Den skall vara vara extra bra för torr och åldrande hud. Göra din hy ren, silkeslen, strålande och återupplivad. Låter som en mask man behöver en måndag för att orka med resten av veckan. Innehåller Vitamin E, antioxidant.

Palina Skin Philosophy - Lansering under 2017
Extra Loving Moisture Cream 
Vi avslutar med den rosa förpackningen. En fuktighetskräm med lugnande effekt som ger en långvarig återfuktning. Den skall användas morgon och kväll. Passar normal, känslig och torr hud. Verkar otroligt dryg och doftar väldigt milt. Mycket mer än så skriver jag inte om denna då ni kommer få en utförligare recension om ca en månad när jag testat den ordentligt. Hoppas ni orkar vänta.

Mitt första intryck på dessa fyra produkter är att jag verkligen ser fram emot att prova dom. När jag vet mer om priser och lanseringsdatum återkommer jag självklart! Är du redan nu nyfiken på att se vad Palina har för sortiment ute i handeln hittar ni lätt en återförsäljare här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.