Skönhet

På håret under 2018

Vi fortsätter på tema hår. För det hängde faktiskt på håret under 2018. Det var många tillfällen jag var så missnöjd eller bara inte visste hur jag skulle ha det.

Det bästa sättet för mig när det kommer till att göra något åt min stil eller humöret är att ändra på frisyren. 2018 var året då jag fortsatte bleka håret för att få till lite annorlunda nyanser, gick från long till lob och vidare till pixie. För av någon anledning hade jag väldigt svårt att förklara den andra gången jag ville gå från lång till lob hur jag egentligen ville ha det. Det hela slutade i en pixie.

Nu är jag åter mörk i grunden men med skiftningar åt lila. Precis den färg jag vill ha även då jag gärna skulle vilja ha grunden något ljusare. Men hur såg egentligen 2018 ut när det kommer till mitt hår? Tänkte att jag skulle liva upp stämningen lite och bjuda på några tillbaka blickar över mitt hår. Fotona som egentligen inte var menade att hamna på bloggen, men va tusan. Självklart bjuder jag på mig själv!

Som ni kan se så skiftade mitt hår i en hel del olika färger. Det ända jag gjorde som skadade mitt hår under detta år var att bleka det. Alla färger eller färginpackningar. Dom blå och gröna nyanserna kom till efter att jag slutat använda färginpackningar och tänkte att färgen skulle få nötas ut.

Varje gång jag ser ett foto på när jag har ljusare grund och kunde färga det i vilken nyans jag ville så blir jag så otroligt sugen på att bleka det igen. Kanske är det 40 års krisen som börjar närma sig men jag tycker det är så himla roligt att hitta på galenskaper med håret.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.