Oriflame Giordani Gold

Oriflame-Giordani-Gold

För ett tag sedan berättade jag om den fantastiska boxen som stod utanför min ytterdörr. Det var en sån där mörk och regnig kväll som jag bara ville in och dra ett täcke över mig. Men när jag fick syn på denna svarta lyxiga box vart världen en smula bättre.

I nästan 40 år har Giordani Gold stått för skönhet och lyx för miljoner självsäkra och sofistikerade kvinnor över hela världen. Ett ikoniskt varumärke som fortsätter att vara kvinnors favorit år efter år med sitt exklusiva utbud inom makeup, dofter och accessoarer som ger dig inslag av lyx i vardagen.

Oriflame-Giordani-Gold

Ni har fått läsa om Oriflame Giordani Gold – Essenza Parfum, så nu tänkte jag ta er igenom resterande produkter som fanns med.

Oriflame-Giordani-Gold

Bronzing Pearls – 329SEK
Måste faktiskt erkänna att jag är otroligt dålig på att använda mig av bronzer, men måste ta och ordna upp det där nu. I den runda svarta asken finns skimrande pärlor i blandad färg.

Oriflame-Giordani-Gold
Giordani Gold Incredible Length Mascara – 199SEK
Jag har alltid gillat Oriflames mascaror och ser fram emot att använda denna. Lukten är något stark men jag hoppas den avtar så fort man applicerat mascaran på fransarna.

Oriflame-Giordani-Gold
Eye Shadow Quad – 249SEK
En liten lyxig liten ask med fyra ögonskuggor i skimrande nyanser från vit till brunt. En palett som kan bli en favorit dom dagar jag vill ha en neutral makeup. Gillar formatet och att det följer med en applikator och spegel så man lätt kan använda denna utan något behov av andra hjälpmedel.

Oriflame-Giordani-Gold
Jewel Lipstick – 190SEK och Lip Pencil – 130SEK
Rosa läppar, kan det bli omodernt? Dom ser verkligen ut att vara hubba bubba rosa men när du väl applicerat dom så är båda väldigt diskreta. Gillar dom skarpt, och jag är inte ett jätte fan av rosa makeup.

Intense Shine Nail Lacquer – 160SEK
Om nagellacket är av samma färgskala som läppstiftet så hoppas jag även här att det blir en väldigt skir rosa nyans när man applicerat.

Oriflame-Giordani-Gold

En väldigt fin och lyxig blandning av produkter. Jag vart otroligt glad när jag öppnade boxen och måste erkänna att detta troligen är det lyxigaste pressutskick jag fått. Tack Oriflame! Självklart kommer jag visa er resultatet av alla produkter när jag använder dom så att ni får se hur dom ser ut i verkligheten. Mest troligt kommer ni hitta dom bilderna på Instagram, så glöm inte att följa mig även där.

Produkterna finns att köpa hos Oriflame, antingen i butik eller på webben.

Varje detalj skapar helheten hos en kvinna.
GIORDANI GOLD

PR & Policy

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.