Oriflame - Giordani Gold Essenza Parfum
Skönhet & Mode

Oriflame Giordani Gold – Essenza Parfum

Oriflame - Giordani Gold Essenza Parfum

En sån där kväll man kan få lite happytears uppstod när Oriflame förgyllde tillvaron med en fantastisk guldig och lyxig box.

Häromdagen kom årets första julhälsning. En otroligt vacker svart box från Oriflame som verkligen förgyllde min kväll. Ska jag vara ärlig så vart jag nästan lite tårögd när jag öppnade boxen. Så vackert. Men som jag berättat tidigare, det är inte svårt att få mig rörd. Det räcker med ett handskrivet kuvert i brevlådan och jag blir rörd. Ja såna där små saker som man inte tar för givet längre.

Oriflame - Giordani Gold

Först ut tänkte jag visa er ett otroligt vackert hantverk! Lyxig glasflaska med äkta bladguldsdetaljer och logotyp på korken.  Den känns väldigt lyxig. Oriflame Giordani Gold – Essenza Parfum. En sådan flaska som stod på farmors parfymhylla när man var liten. Den stod där och utstrålade lyx och var alldeles för dyr för ett litet barn att bära. Nu har jag en egen flaska som skall förgylla min parfymhylla. Vardagslyx!

Oriflame - Giordani Gold Essenza Parfum

Unika doftnoten Orange Blossom Luxery Essenza med doft av apelsinblomma, skapad exklusivt för Oriflame.  En härlig balans mellan citrus och mysk. En blommig doft med inslag om trä, inte allt för kraftig men ändå inte för blommigt. Jag vet inte riktigt i vilken kategori jag skall placera den. Giordani Gold – Essenza är verken kraftig och tung eller frisk och blommig. Vi kallar den en frisk vuxendoft. Doften som får mig på fall!

Oriflame - Giordani Gold Essenza Parfum

“Vackert hantverk, generationer av parfymeri och en passion för perfektion definierar den berömda franska parfymören Fabrice Pellegrin, skaparen av Giordani Gold Essenza Parfum. Han hittade sin inspiration till den vackra doften i apelsinodlingarna i Sicilien, och blev fängslad av auran av tusentals italienska apelsinblommor i full blom. Den magnifika doften utlöste en känsla av förundran som han ville återskapa.”

Oriflame - Giordani Gold Essenza Parfum

Ikväll tänkte jag bära den till årets första glöggmingel och se om jag känner mig lika lyxig som flaskan ser ut.

Parfymen finns att köpa hos Oriflame, antingen i butik eller på webben. Och nu är den faktiskt nedsatt till 399SEK istället för 549SEK / 50ml.

Varje detalj skapar helheten hos en kvinna.
GIORDANI GOLD

PR & Policy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Oriflame Giordani Gold • Daretobeyou.se 1 januari 2017 at 15:34

    […] har fått läsa om Oriflame Giordani Gold – Essenza Parfum, så nu tänkte jag ta er igenom resterande produkter som fanns […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.