Öppna ögonen med Testagram

Testagram Februari 2016

Följer du ett mönster varje gång du kliver in i en matbutik för att handla mat? Även om du säger varje gång att idag skall jag minsann hitta på nya produkter att köpa hem utan att verkligen göra det?

Jag vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv att nästa gång jag skall handla så måste jag hitta lite nya produkter att testa. Man går i ett mönster när det kommer till att handla mat. Det är som att man går in i trans så fort man kliver in i butiken, plockar på sig dom där varorna man vet funkar hemma och sedan går man. Men nu är det slut på det! Jag vill testa nya produkter, maträtter och ja allt som är nytt.

Testagram hjälper mig varje månad en liten bit på vägen, men oftast inte riktigt ändå fram. Men alla behöver en morot och den har äntligen trillat ner i lådan denna månad. Så jag tycker vi dyker ner direkt i lådan och ser vad dom har att bjuda på denna månad.

Testagram Februari 2016

Vaseline Intensive Care (Rek. 49,90 SEK)
Nu har Vaseline äntligen kommit med en parfymfri variant på spray lotion. Jag gillade verkligen dom andra men det var något över doften som fick dom att kännas lite avdankat. Nu håller vi tummarna för denna helt enkelt.

SB12 Boost Tuggummi (Rek. 59 SEK)
Denna produkt har varit med tidigare har jag för mig. Kanske något nytt med denna men det känns ändå lite tråkigt att få typ samma sak igen.

Vitaminwell Free Ride (Rek. 34,90 SEK)
Är smått svag för hälsodrycker så denna blir jag bara glad av. Har sett den ute i butik flera gånger men aldrig kommit för mig att köpa den. Nu står den här hemma och skall bara kylas lite innan jag klunkar i mig den.

Green Choice Organic Peanut Butter Crunchy (Rek. 37SEK)
Lådans YAY produkt. Älskar jordnötter och vill nästan alltid baka något med jordnötssmör. Så denna produkt kommer absolut att användas i detta hem.

Läkerol Ginger Lime (Rek. 13 SEK)
Jag har precis börjat lära mig att uppskatta ingefära så jag är lite skeptisk mot dessa små tabletter. Men ge mig lite tid så kommer jag troligen öppna asken och smaka.

Nellie Dellies (Rek. 25 SEK)
Naturligt sötad choklad utan tillsatt socker gillar vi! Nyttig och mättande säger dom. Ja det får vi minsann testa.

Gainomax Protein Low Carb Bar  (Rek. 20 SEK)
Här har vi ett märke som jag alltid gått förbi. Gainomax har alltid varit illaluktande gym och stora överdrivet biffiga karlar för mig. Skratta inte, men ibland får man såna där konstiga bilder av olika märken som hänger kvar på näthinnan varje gång man ser det. Men nu när jag har produkten hemma så får jag allt ta och testa. Den känns dock onyttigare än ovanstående produkt då denna har tillsatt socker.

Gainomax kvarg  (Rek. ca 15 SEK) Ej med på bild
Detta var ingen produkt som fanns med i lådan utan den får man snällt gå och hämta ut. Så antingen en squeeze, drickkvarg eller kvarg i bägare får följa med nästa gång jag går och handlar. Vet inte ännu vilken jag väljer men jag återkommer med beskedet.

Testagram Februari 2016

Så vad tycker jag om månadens låda? Jag vet faktiskt inte! Några produkter var riktigt roliga att få och några var mindre roliga, men man kan inte bli nöjd varje gång. Det är inga produkter som kommer slängas eller ges bort så allt kommer att användas på något sätt här hemma. Ser mest fram emot att hugga tag i jordnötssmöret och body sprayen.

Som vanligt ser jag fram emot nästa månad redan. Mars kan vara lika tråkig som februari även om vi kommer närmare våren, men vi behöver verkligen något som piggar upp oss ordentligt. Bort från dom där mörka och trista dagarna till sol, fågelkvitter och vackra blommor….

Har du fått månadens låda ännu?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.