OPI x Grease - are you hopelessly devoted?
Skönhet & Mode

OPI x Grease – are you hopelessly devoted?


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)


Grease fyller 40 år och än idag sätter den trender. Så väljer du nyanser från The Pink Ladies eller de rockigare inspirerade från T-Birds? Oavsett så hoppas vi att du kommer att bli “Hopelessly Devoted” to OPI!

Det är inte bara makeup som kommer i härliga glada färger, vi har även våra naglar att pryda. I samarbete med Paramount Pictures och en utav vår tids största filmer, Grease släpper nu OPI en färgsprakande sommarkollektion. OPIxGrease!

Ni finner dessa nyanser i både vanliga lack och Infinite Shine så det är bara att välja vad som passar dig bäst. Otippat nog är mina två favoriter från denna kollektion Meet a Boy Cute As Can Be och Frenchie Likes To Kiss? Trodde faktiskt inte att jag skulle gilla dessa ljusa pastelliga färger, men jag älskar dom nu när jag fått lite färger på händerna. Frenchie Likes To Kiss? är otrolig snygg med den pastelliga lila nyansen och pärlemo skimmer som gör sig väldigt fint till solkyssta händer.

OPI x Grease - are you hopelessly devoted?

Önskade dock att OPI ändrade sin pensel då den är så smal och kräver fler drag än vad jag oftast är van med. Att formulan är något lättare, rinnigare än andra gör mig absolut inget. Jag personligen tycker att det är lättare att arbeta ut dessa lack. Både för- och nackdel med dessa är att dom torkar väldigt fort.

OPI x Grease - are you hopelessly devoted?
You´re the Shade That I Want* | Tell Me About It Stud* | Chills Are Multiplying!* | Danny & Sandy 4 Ever!*

OPI x Grease - are you hopelessly devoted?
Hopelessly Devoted to OPI* | Pink Ladies Rules the School* | Frenchie Likes To Kiss?* | Meet a Boy Cute As Can Be*

Kollektionen har verkligen samlat alla nyanser som återspeglar Grease och dess årtionde. Gillar verkligen detta samarbete! Du hittar allt från snygga rosa nyanserna som speglar Pink Ladies, retrofärgerna och dom klassiska amerikanska färgerna. Så snygga! Jag fick sådan feeling att filmen åkte på under en kväll och faktiskt vinylskivan spelades i helgen. För du har väl sett Grease?

I kollektionen släpps även 3 limiterade lack som skapar en 3D läderyta (165SEK) på nageln. Electryfyin’ PinkGrease is the Word och Rydell Forever. Applicera baslack, därefter 2 lager med effektlacket. Inget Top Coat ska användas. Har tyvärr inte sett dessa ute i butik men hoppas att få tag på dessa då det skulle vara intressant att prova dom.

OPI x Grease
(Bild lånad från Lyko.se* och Eleven.se)

Det finns även ett litet minikit med fyra av dessa lack. Don´t Cry Over Spilled Milkshakes, Was It All Just A Dream?, Pink Ladies Rule The School och You´re The Shade That I Want. Ett jätte bra kit ifall du inte vill eller har råd att köpa full size och flera av kollektionen. Minikitet* kostar 239SEK.

Är det så att du saknar primer och topplack från OPI så finns det även ett litet kit med dessa två och två utvalda lack från Grease kollektionen i Infinite Shine-nyanser. Detta lilla kit kostar 312SEK och är perfekt inför sommarens alla resor. Dom två nyanser som följer med detta kit är Chills Are Multiplying! och Frenchie Likes To Kiss?. Så snygga nyanser!

OPI Nail Lacquer och Infinite Shine 15ml finns hos OPIs ordinarie återförsäljare såsom Kicks, Åhléns, Lyko*, Eleven, salonger mfl.

Pris vanliga lack 165SEK 15 ml
Pris Infinite Shine 189SEK 15 ml

Ni som följer mig på Instagram och Stories kommer se dessa på mina naglar under sommaren. Två av dom har redan blivit stora favoriter Meet a Boy Cute As Can Be och Frenchie Likes To Kiss? men jag kommer absolut att försöka bära alla andra lack vid olika tillfällen också.


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.