OPI Retro Summer
Skönhet & Mode

OPI Retro Summer

Färgglada naglar, strålande humör och längtan till sommaren. Ja det är vad OPI Retro Summer står för. Här kommer en sneak peek på sommaren!

I förra veckan var jag inbjuden på pressmingel hos GoodPr. Dom hade inrett södersviten på Clarion hotell Sign med massa produkter som dyker upp i butik under vår och sommar. En stor nyhet som presenterades var sommarkollektionen från OPI Retro Summar. Helt underbara färger som kommer att pryda våra naglar. Dessa glassiga pasteller kommer ni få se mycket av på mina naglar i vår och sommar. Detta kommer bli min färgklick för att visa att jag också kan vara färgglad när alla andra byter ut sin svarta garderob till färgglada plagg. Jag behåller mina svarta plagg men målar naglarna i underbara färger istället. Kanske matchar jag varje nagellack med en drink.

OPI Retro Summer

Jag gillar verkligen namnen som OPI gett dessa. Pastellerna och namnen får mig att tänka på en amerikansk sommar under 50talet. Vad tycker du om namnen: SPF XXX, I´m Getting a Tan-gering, What´s The Double Scoop?, Sailing & Nailing, Towel Me About It och Flip Flops and Crop Tops?

I´m getting a tan-gerine

I´m getting a tan-gerine är en mjuk aprikos nyans som fungerar i alla lägen. Den är diskret och kommer vara otroligt snygg när man får en lätt solbränna.

OPS SPF XXX

SPF XXX, en stark och en klar favorit i denna kollektion. Färgen som lyfter hela kollektionen och får mig att längta efter läskande vattenmelon drink.

OPI What´s the double scoop?

What´s the double scoop? är en givna ljusrosa nyansen som nästan alltid får följa med alla kollektioner. Bubbelgumsrosa blir fin till sommarklänningarna.

OPI Flip Flops & Crop tops

Flip Flops & Crop tops tar dig steget närmare lite mer järv rosa. Vill du inte ha flickrosa naglar eller extravaganta så blir denna rosa perfekt. Hallonsorbet!

OPI Towel me about it

Towel me about it är en väldigt skör gul nyans som behöver ett extra lager för att kännas. En krämig, gul glass är första tanken när jag ser denna. Gult är inte längre påsk som man alltid tyckt förut, nu är det sommar och solbränna.

OPI Sailing & Nailling

Sailing & Nailing är en härlig blå pastell som gärna får pryda mina naglar i vår. Lite mintigt eller en svalkande pool?

Hittade du några favorit bland dessa lack? Kanske något av lacken du vill att jag målar mina naglar med nu på direkten?

OPI Retro Summar finns att köpa hos bla Åhlens och Kicks i slutet på maj. Pris 155SEK/st

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Donnachic 26 april 2016 at 19:40

  Jättefint inlägg med dessa supersnygga lack! Dessutom verkar vi ha exakt samma smak och samma favoriter! Kul! (Och ja, jag hade svart på mig, idag igen.. ) 😉
  Ha det fint, kram! ❤

 • Reply Annica 26 april 2016 at 22:48

  Tack så mycket!
  Va skoj, alltid kul med likasinnade 🙂
  Hahaha det är svårt att komma ifrån det svarta när man väl börjat. Jag försöker varje morgon men det slutar alltid med helsvart.
  Kram

 • Reply lotta åsberg 27 april 2016 at 10:33

  Härligt med färg! Fint inlägg Annica. Färg och form gör en glad! LOVE !!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.