Önskeinlägg – ELLE Galan

20160115

Ikväll är det ELLE-galan och om jag fått en inbjudan hade jag velat bära denna underbara klänning från Stella McCartney. Den får mig verkligen att längta till vår och sommar.

Dock behöver jag kanske ett lite spray-tan besök för att kunna bära upp denna färg. Men det är inget som är omöjligt. Det omöjliga kanske kommer i att få råd att köpa denna klänning, den ligger något över min budget för klänningar. Eftersom jag väldigt sällan bär klänning överhuvudtaget så ligger just denna budget väldigt lågt. Men önska / drömma kan man alltid.

Till klänningen skulle jag vilja ha något enkelt. Ett par slingback high heels från Zara, även om man nu kanske inte skulle behöva några skor under denna klänning men skall man vara snygg så skall man. En liten kuvertväska även den från Zara och så matchar jag väskan med en enkel rund hårklämma från H&M.

Kommer ni att följa ELLE-galan ikväll? Ny konferencier på ELLE-galan är Kakan Hermansson, hon beautybloggar även på ELLE.

You Might Also Like

One Comment

  1. Kashaya

    Fantastiskt vacker klänning

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.