Hälsa & Livsstil

On the road…

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Bara för att jag åker bort så kommer jag inte glömma att ta med mig skönhetsprodukter. Ansiktet behöver lite extra kärlek ibland…

På söndag morgon sätter jag mig i bilen med sambon och drar på en liten roadtrip. Även om vi endast kommer köra ca 120 mil så blir det några timmar i bilen. För att göra denna resa lite roligare så har jag försökt planera lite beauty testande under vägen.

Caudalie Grape Water* |  Avène Thermal Spring Water* | Kerstin Florian Rehydrating Neroli Water* | MAC Prep + Prime Fix* | 

Självklart kommer en ansiktsmist följa med och vara till hands i bilen. Ni vet hur dålig luften blir när ac:n går på max för att hålla en vaken. Då jag har en del favoriter har jag lite svårt att välja vilken som får följa med. Avené Thermal Spring Water blir min handväsk mist då den är minst. Caudalie och Kerstin Florian får slåss om vilken som får vara framme i bilen respektive på hotellet. MAC Prep + Prime Fix följer självklart med som ett avslut på makeupen.

Men jag tänkte även försöka hinna lägga en arkmask. Då sambon är väldigt känslig mot dofter ( så där som karlar kan vara ibland) så får jag tänka mig lite extra för vilka produkter jag plockar med mig, tror jag. Hade så himla svårt att välja även här så det fick bli några stycken och sedan ser vi på plats vilka jag lägger. Alla är nyheter för mig så det skall bli spännande och se vilken som kanske blir en ny favorit.

Totalt blir det två nätter på båt och fyra på hotell, så jag har egentligen all tid i världen att testa olika produkter. När det kommer till smink och hudvård så tänkte jag försöka packa ner så små produkter som möjligt, men det gör även att jag kan få med mig fler olika varianter. Det är här travel size produkter kommer in i bilden. Älskar dessa!

Vi kommer att ta färjan från Göteborg till Kiel över natten och det ger mig tillfälle att testa en nattmask. Måste passa på när jag inte har en katt som kommer och lägger sig tätt intill ansiktet. Jag ser fram emot att få ligga där i hytten och testa Reserol Overnight Moisture Mask*! Kanske blir det denna i kombination med Reserol Retreat Sheet Mask* under veckan. Bokade en utsideshytt för 2 personer med havsutsikt så det skall bli trevligt att få se lite av resan. Detta är första gången jag reser med Stena Line* och Stena Germanica*. Har åkt dom flesta färjor som utgår från Stockholm och Helsingborg men detta blir något nytt.

På tal om katten. Har lite ångest över att lämna honom en vecka helt själv. Det är egentligen inget nytt för honom då vi alltid har kattvakter som kommer över flera gånger om dagen och skämmer bort honom. Men nu är han så gammal och typ dement att det känns lite jobbigare. Som tur är har jag världens bästa mamma som kommer bo hos oss under tiden vi är borta och Bull behöver inte var ensam.

Middag kommer intas i deras buffé som jag hört mycket gott om. Jag älskar att jämföra alla buffér så vi får se vad jag tycker om denna. Självklart kommer det bli en tur i taxfree shoppen men jag vet inte riktigt om jag kommer spendera några pengar på dit resan.

Har du åkt mellan Göteborg och Kiel med Stena Germanica så kanske du har några tips på vad vi inte får missa eller kanske rent av inte skall lägga ner någon tid på?

Självklart kommer det inlägg på alla produkter sedan när jag använt dom några gånger och kan säga på riktigt vad jag tyckte om dom.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karinsbeautyroom 11 oktober 2018 at 08:25

  Hoppas resan blir fantastisk!

  • Reply Annica 11 oktober 2018 at 20:52

   Tack så jätte mycket! ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.