On my wishlist

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Ibland önskade jag att jag hade ett konto med obegränsade limited. Det finns så mycket i handeln nu som jag skulle vilja testa men min plånbok säger no no. Så det blir att sätta upp på min wishlist helt enkelt.

Min wishlist blir bara längre och längre, men min konto bara ekar. Jag har fyllt på min lista med tre produkter, kanske inga nyheter för dig men jag har inte klämt på dom än och då är det nyheter för mig. Tre olika produkter från tre olika märken men ändå inom makeup. Listan med hudvård är alldeles för lång redan.

Jag har tidigare endast provat Infinity palett* från Linda Hallberg Cosmetics, men när jag fick en demonstration av Duochrome Palette Enchanted Secret* (549SEK) vart jag kär! Tyvärr ligger den utanför min budget just nu och förhoppningsvis tar den inte slut innan jag hinner köpa den.

Enchanted Secrets Duochrome Palette är en palett bestående av fyra stycken färgskiftande skuggor. Skuggorna har en skir bas och kan användas för en subtil look. Om du applicerar skuggorna ovanpå en mörk bas väcker du palettens förtrollande egenskaper då de transformeras beroende på vilken färg du har under. Du kan även applicera med en fuktad pensel, eller sponge för en maximal duochrome effekt.”


L’Oreal Paris Unlimited mascara var länge min stora favorit och nu har jag fått höra att den finns som vattenfast! Om möjlighet ges så använder jag bara vattenfast mascara så detta är ju drömmen kan jag lova er. Måste försöka hitta mig ett ex av L’oréal Paris Unlimited Black Waterprrof* (179SEK) så snart som möjligt. Ni kan läsa mer om Unlimited mascara här.

L’Oréal Paris Unlimited mascara med lash lift-effekt som ger dina fransar oändlig volym, längd & lyft som håller. Den har en borste med två lägen. Rak position för att bygga upp volym och lutad position för att intensifiera böjet på de minsta fransarna.


NUDESTIX – Jag är inte så säker på att just detta kit som ni ser på bilden finns kvar i handeln då det är en julutgåva. Men jag har faktiskt aldrig testat några produkter från Nudestix men är väldigt sugen på att göra det. Hade min ekonomi sagt GO! så hade jag troligen försökt hitta mig ett kit med lite olika produkter för att testa mig fram. Det ända jag egentligen vet om märket är att dom är glutenfria (om det har någon betydelse inom makeup), veganska och inte testad på djur. Har du testat något från Nudestix?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.