Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil

Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil
Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil

Så liten men ändå så stor kraft. Den har fler användningsområden än den tror så ta tillvara på varje droppe för dom kan rädda den mest ömtåliga hy i ansiktet.

Ni vet att jag låg under täcket hela förra veckan och trodde att min värld skulle gå under. Den veckan innebar sängliggande med extremt torrhet då jag inte hade någon aptit till verken dryck eller mat. Vilket är katastrof, du måste dricka vatten när du är sjuk annars torkar du ut! Ja jag vet och det var det jag nästan gjorde.

Men på mitt nattduksbord stod en produkt som jag faktiskt orkade använda flitigt, Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil. Detta har varit min räddare från att få elefanthud runt näsa och läppar.

Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil

Nu är det inte riktigt meningen att denna produkt skall användas till just detta, men det fungerade för mig och jag kommer nu använda denna till andra områden i ansiktet. Men åter till det som Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil faktiskt är till för. Detta är en parfymfri Ecocertifierad ansiktsolja som skall hjälpa till att boosta den känsliga huden i ansiktet.  Du kan applicera den morgon och kväll under din vanliga ansiktskrämen så att huden blir extra mjuk och smidig. Men den fungerar som sagt väldigt bra att använda utan din vanliga ansiktskräm om du är extra torr. Eller varför inte som ett extra komplement under dagen på utsatta områden.

Oliva by CCS Sensitive Light Facial Oil

Ansiktsoljan är certifierad av Ecocert enligt Cosmos* kriterier och innehåller ekologisk olivolja, samt kokosolja och vitamin E som tillsammans tillför rikligt med näring till den känsliga huden i ansiktet. Då den är parfymfri passar den även den som är extra känslig, vilket jag ofta kan vara när det kommer till parfym i ansiktskrämer.

Flaskan på 50ml innehåller inga parabener, mineralolja eller silikon, och finns att köpa på Apoteket Hjärtat samt apotea.se från vecka 7 och kostar 149SEK

*Att ansiktsoljan är certifierad innebär att den är godkänd enligt Cosmos kriterier, som ställer krav på ingående komponenters ursprung och på produktionsätt och rengöringsprocesser hos råvaruproducenter och sluttillverkare.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.