Wonder Stick Highlight & Contour
Skönhet & Mode

NYX – Wonder Stick Highlight & Contour

Inte riktigt nöjd med formen på ansiktet eller känner du bara för att hitta på något nytt för en dag? Skulptera ansiktet med alla dessa produkter som finns på marknaden är stort idag. Vad fördrar du helt enkelt.

Jag ska erkänna redan innan vi kommer för långt i detta inlägg, jag är verkligen urusel på att skulptera. Man kan säga att jag fortfarande är i amatörfasen. Försöker verkligen lära mig för att kan du grunderna kan du skapa något helt otroligt med ditt ansikte.

Wonder Stick Highlight & Contour

Sedan jag fick hem denna lilla Wonder Stick har jag verkligen försökt mig på att bli bra. Det går framåt men jag tänker inte visa er riktigt än hur pass “bra” jag blivit. Ni får helt enkelt lita på mitt omdöme om produkten utan att se hur den väl är i mitt ansikte.

Denna Wonder Stick är både highlight och contour i ett. Båda stiften är krämiga och appliceras väldigt lätt. Ja, vet du vad du skall göra så är den super enkel att använda. Och ni måste erkänna, visst är det praktiskt med två i ett produkter.

Wonder Stick Highlight & Contour

Dock kan jag tycka att den vid vissa tillfällen känns lite för klen, jag hade velat att den skulle ha en mer täckande effekt. Men man kan jobba in flera lager för att uppnå den styrka eller täckning man vill ha utan att det blir för kakigt eller tjockt.

Wonder Stick Highlight & Contour

Visst är det tur att man inte skall gå efter hudens nyans på handen när man väljer produkter för ansiktet. Men jag kan lova att dom matchar ansiktet bättre än vad dom gör min hand.

Är du nyfiken på att testa själv så finns denna Wonder Stick Highlight & Contour från NYX hos Nordicfeel bla för 165SEK.

PR & Policy
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.