Skönhet & Mode

NYX – Matte Lipstick Angel

Läppstift kan man aldrig få för många utav! Kanske en kvinnas bästa vän efter diamanten? 

Jag har fått testa ett matt läppstift ifrån NYX. Det är faktiskt första gången jag testar ett läppstift ifrån dom så det var väldigt trevligt att få denna möjlighet. Kommer ihåg att jag var med på budgivningen under “Musikhjälpen” förra året då man kunde få chansen till ett paket med 12st Macaron Lippie. Tyvärr vart priset alldeles för högt att jag fick lägga mig.

Men tillbaka till detta matta läppstift med namnet “Angel“. Det första jag gör med ett läppstift är att lukta på det, kanske en konstig vana men jag avskyr när produkter till läpparna luktar konstgjort eller härsken parfym. Detta stift luktar inte speciellt mycket men har en väldig dov doft av gips. Så pass dov att jag kan leva med den. Inga konstigheter!

Jag är egentligen ingen läpptjej som jag tidigare berättat, men jag försöker verkligen och tycker jag kommit rätt bra på vägen. Nu är målet att testa nya nyanser och inte fastna för dom där vanliga neutrala hela tiden. “Angel” tar mig en bra bit bort från det neutrala då pigmentet är väldigt starkt och lutar mot gammelrosa med lite neon i. Är det en bra förklaring?

Jag gillar verkligen att den ger en matt finish utan att den är speciellt trög att applicera. Matta läppstift har en tendens att vara torra i konsistensen men detta är som smör och glider på väldigt bra. Hållbarheten tycker jag inte är så mycket att snacka om. Jag älskar detta läppstift och det säger nog det mesta, nu måste jag helt enkelt köpa på mig flera nyanser!

Finns att köpa hos bla NordicFeel för 89SEK

Har du hittat någon favorit bland NYX alla läppstift eller kanske ett matt läppstift från ett helt annat märke?

//annica

*Detta är en pressprodukt men åsikterna är till 100% våra egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer om detta under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.