Nytt i garderoben, igen...
Skönhet & Mode

Nytt i garderoben, igen…

Jag må klä mig i svart men ibland kan jag chocka både mig själv och omvärlden med lite färg. Vi tittar på lite nytt i garderoben, igen….

Det har hittat in lite nytt i garderoben, igen. För en tid sedan tog jag en sväng ut till Thun´s i Almunge och kom därifrån med tre plagg. Det blev en tidig födelsedagspresent från min mor. Ett bra sätt att slippa springa runt och leta efter en present som man egentligen inte vet om den passar eller inte. Jag har även lite nya plagg från H&M, Gina tricot och Ica Maxi.

Det är en ren chansning att åka till Thun´s. Först och främst så ligger den en bit utanför Stockholm så att komma dit utan bil är väl egentligen stört omöjligt. Med bil tar det ca 45min från mig. Du har inte en aning om innan vad som kommer att finnas då dom inte har någon hemsida som visar alla plagg. Men på sätt och vis är det lite roligare. Ibland kommer du hem tomhänt och ibland inte. Är du som jag något större och kanske inte drar dom “normala” storlekarna så är det faktiskt en vild chansning varje gång. Dom har kläder från både Zizzi och Cellbes just för dom större storlekarna men det är oftast inte så mycket att hänga i granen.

Nytt i garderoben, igen

Vi börjar med att titta på det plagg egentligen ångrar mig lite över att jag inte provade innan. Det är ett par byxor från HaILY*S. Dessa är i storlek XXL och såg faktiskt väldigt stora ut. Men väl på så kan ni se att dom inte alls var speciellt stora runt låren. Dom är otroligt sköna så jag funderar lite på om jag skall försöka sy om dom. Med ett bredare revär på sidorna. Egentligen skall dessa byxor vara ankelkorta men då jag är så kort kan jag ha dom som “långbyxor” utan att behöva trampa på dom. Fördelen under denna årstid är att just ankelbyxor är något billigare än vanliga byxor och jag kan göra trevliga fynd. En fördel med att vara kort helt enkelt ibland.

Nytt i garderoben, igen...

Det plagget och det jag är mest nöjd med är denna jacka från Happy Holly. Nu kanske ni tänker att det där är inte riktigt ja med alla blommor och färger. Men det är just det som gör jackan så mycket snyggare. Älskar just blommorna och hur färgglad jag känner mig när jag bär den. Det är storlek 50 och kostade 249SEK då det var rea. Tycker den är otroligt skön då den inte blir för varm dom dagar solen tittar fram. En stor favorit! Kan tyvärr inte hitta den på nätet men det finns samma modell fast annat mönster här.

Nytt i garderoben, igen

Otippat nog hittade jag en t-shirt (99SEK) på H&M, inte på HM+. Den går egentligen under topp men jag tycker det mer är en t-shirt. Just nu har HM en kampanj där vi får 15% på baskläder och dessa är just från deras basavdelning. Jag köpte en svart och en vit i storlek XL som är den största storleken. Den är väldigt vid så vill du inte ha allt för stor överdelen kan du nästan gå ner en storlek. Materialet är i skir slubtrikå, så skönt nu när det är varmt ute. Jag matchar den med ett färgglatt linne under då den är lite för genomskinlig för mig annars.

Ett färgglatt linne från Gina Tricot (99SEK). För några år sedan tror jag att min garderob bestod av så många av dessa linnen att jag aldrig behövde tvätta dom. Otroligt sköna och finns i massa olika färger. Nackdelen för en som är så kort som mig är att linnen är lite väl långa. Jag brukar oftast köpa large just för att dom inte skall bli allt för långa på mig. Och det är med brottarrygg älskar jag.

Ett annat par byxor eller egentligen mjukisbyxor är dessa (inköpta på Thun´s). Så sköna och älskar dom verkligen. Har mer eller mindre bott i dom sedan köpet. Tror dom kostade 149SEK och finns i flera olika färger. Varför jag valde grå är pga katten. Då jag är kort i rocken så älskar jag längden på dessa. Jag kan välja att ha dom uppe vid knäna eller nerdragna utan problem. Märket är GILL och har för mig att det är ett lågbudget märke som finns lite runt om på just lågbudget butiker.

Nytt i garderoben, igen

Att detta linne fick följa med mig hem var egentligen ett under. Det var så många fel med den för att jag skulle ha klickat hem den om jag shoppat på nätet. Men för 30SEK kommer den duga bra när jag är på landet. Så vilka är felen kanske ni undrar. Jo 1. kragen är alldeles för hög och ringningen är too small. 2. den är vit 3. Det är en “crop top”, eller ja det kanske inte skall vara det men på mig vart det lite väl kort.

Nytt i garderoben, igen...

En svart t-shirt från H&M+ i modelmix (99SEK), något som inte sa mig speciellt mycket när jag väl beställde tröjan. Men den var skön, perfekt när det är varmt ute eller att ha när du tränar. Dock beställde jag den i 2XL då jag trodde den skulle vara väldigt liten, men den får åka tillbaka pga alldeles för stor för mig.

Jag gick faktiskt och klämde på denna topp redan för någon vecka sedan när jag var på ICA Maxi. Det gick så långt att jag la ner den i vagnen men ångrade mig innan jag kom till kassan. Kostade 149SEK och är i storlek XXL. Tänkte först ta XL få den satt bra men eftersom det är ett rätt stelt material så ville jag ha den lite större. Detta kommer troligen bara bli en sommartopp för mig då det är nu jag känner för att ha lite mera färg på mig. Ja eller om jag går på någon AIK match i framtiden. 🙂

Nytt i garderoben, igen

Ett tippat köp från H&M var faktiskt dessa örhängen. Gröna med tofsar kan vara trevligt att piffa upp sig med någon gång. Dom var på rean (59,90SEK) och finns tyvärr inte kvar i grönt längre, men du hittar dom i svart och begie. Du kan även här se lite bättre över mönstret på toppen från ICA Maxi. Det finns en gnutta gult i så att jag blir lite färgglad.

Nytt i garderoben, igen...

Hittade även denna tunika / klänning på H&M rean (69,90SEK). Jag måste ta och lära mig det där med material. Denna tunika är i polyester 90%; elastan 10% vilket jag tänkte skulle vara lite mer styvt, men denna är väldigt lätt och luftig. Finns även i rött. Då denna verken gör till eller från på mig så kände jag inte att denna kommer ge mig någon nytta i framtiden. Den åker tillbaka. Storlek på denna är 2XL då jag trodde jag skulle få den något längre och bli en bra klänningen på mig.

Nytt i garderoben, igen...

Sist ut har vi två toppar från H&M+. Först ut har vi en t-shirt med tryck “Woman” (79,90SEK). Den var på rea och finns därför nu inte kvar online. Denna är i 2XL och sitter väldigt tajt på mig för att vara en t-shirt i just den storleken. Jag hade förväntat mig lite mer luft under tyget här, så den åker tillbaka. Sist ut då som sagt är en trikåtopp i trekvartslång ärm (149SEK). Älskar modellen, den är i samma material som tunikan. Denna blir kvar hos mig. Kommer bli perfekt när det är lite svalare ute.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.