Nytt från OFRA Cosmetics

Nytt från OFRA Cosmetics

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Jag hade troligen otur i kärlek under Daisy Beauty Awards för jag kammade hem en kanon vinst i lyckohjulet! Vi tar en titt på min vinst från OFRA Cosmetics idag.

Under Daisy Beauty Awards fick jag snurra på lyckohjulet och kammade hem stor slam. Ett helt kit med produkter från OFRA Cosmetics. Ett märke jag faktiskt inte har provat något av tidigare så det var lite extra kul att få med sig detta hem. Även om jag tycker förpackningarna kan kännas lite billiga så är jag väldigt förvånad och nöjd över innehållet. Vi tar en titt på vad jag fått klämma lite på.

Nytt från OFRA Cosmetics

En av vinsterna i detta grymma paket var OFRA x NikkieTutorials limited-edition collection* (799SEK) Lite extra roligt då jag följt NikkieTutorials (eller Nikkie de Jager som hon heter) väldigt länge. Hon är grym på makeup och det skall bli så kul att se vad hon gjort ihop med OFRA Cosmetics.

Nytt från OFRA Cosmetics

NUDE POTION* (189SEK)
Ett lätt och neutralt nude/rosa long lasting liquid lipstick. Självklart favoriten bland läppstiften. Väldigt krämig och glider på väldigt bra. Dock tycker jag doften av smörkola är alldeles för stark vid applicering, tur nog avtar det efter en liten stund.

COVEN
Ett neutralt metalliskt brunt long lasting liquid lipstick. Inte riktigt min nyans men kul att testa på något nytt faktiskt. Ibland kan det förvåna en. Kan kanske bli himla snyggt i sommar när en har fått lite färg.

SPELL
Ett neon korall/rosa long lasting liquid lipstick med en lätt glans. Nästan lite metallisk eller holografisk. Fick mig att hoppa till vid första anblick men väl på läpparna tror jag det kan bli himla snyggt med en neutral ögonmakeup. Väldigt somrig.

Nytt från OFRA Cosmetics

EVERGLOW* (329SEK)
En three in one highlighter. Här gäller det att ha koll på borsten så inte du blandar ihop nyanserna för mycket. Ja eller varför inte egentligen, dom skulle ju aldrig göra en palett med tre nyanser som absolut inte passade i hop. Självklart skal det testas att blanda alla tre nyanser och se vilket resultat det ger. Nyanserna är en frostig vit (pärlemo) , en neutral skimmer (guldigt) och en soldränkt koppar nyans.

Så himla snygga produkter i detta kit. Jag måste se till att bli bättre på det där med glow och highlighter. För är det bara jag som tycker det ser så himla onaturligt och överdrivet ut? Kan mycket väl vara så för att jag är typ urusel på att just applicera detta. Så med andra ord, jag behöver träna och sedan kan jag yttra mig igen.

Två nya highlighters

Dom två andra produkterna som även ingick i denna fantastiska vinst var dessa två highlighters. Jag tror faktiskt att OFRA försöker säga mig att det är som sagt på tiden att jag lär mig uppskatta highlighter!

Nytt från OFRA Cosmetics

GLOW GOALS* (329SEK)
Även denna highligter är från Nikki Tutorials samarbete med OFRA. Champagne liknade skimmer. En nyans som skall vara perfekt för medium ljusa hudtoner tydligen, inte för att jag vet vad medium ljusa är. Men det är väl upp till dig om du tycker att du passar i denna nyans eller inte. Himla snygg är den iallafall.

Nytt från OFRA Cosmetics

PILLOW TALK* (329SEK)
Den är rosa och helt otrolig. Vilken glow! Denna ingår även i OFRA’s Valentines Day Collection Me, Myself & I. Denna är anpassad för dig som är väldigt ljus i hudtonen.

Jag är så taggad på att testa fler från detta märke. Har ni testat någon produkt som ni verkligen rekommenderar, eller kanske rent utav sagt någon produkt ni absolut inte tycker att jag skall testa?

You Might Also Like

2 Comments

  1. My secret passions

    Jag köpte highlighter trion från Valentines Day Collection och WOW är allt jag har att säga. Ofra’s highlighters är verkligen fantastiska.

  2. Beauty Maniac

    Deras highlighter är supeeerbra !!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.