Nytt in från The Body Shop
Skönhet & Mode

Nytt in från The Body Shop

Kände att det var dags att fylla på i necessären hemma och presenterar därför Nytt in från The Body Shop. Något litet till dom flesta områden.

Det var länge sedan jag faktiskt klev in i en The Body Shop butik, har helt enkelt känt mig mätt på deras produkter och behövde en paus. Tror det nästan är mer än ett halvår sedan jag var in och klämde på lite produkter. Men nu har jag varit in i lokala butiken och pratat med den supertrevliga personalen. Denna gång blev det både prat om hudvård, smink och doft. Kan det varit att jag alltid haft så bråttom när jag varit i centrumet att jag inte tagit mig för att gå in och tittat. För jag vet att går jag väl in så blir jag kvar ett bra tag. Idag blir det därför nytt in från The Body Shop här på bloggen.

Nytt in från The Body Shop

Jag fick testa lite bb cream, eller rättare sagt jag vart sminkad för att se vilken av dom olika nyanserna som verkligen passar mig. Här vart jag nästan lite sur, på mig själv eller The Body Shop vet jag inte faktiskt. Men jag har använt All in One BB cream under en väldigt lång period, vanligtvis varvar jag mellan 00 och 02 för att försöka hitta den perfekta tonen till mig. Då kommer vi till frågan nu, varför har jag aldrig testat 01?? Denna var nu the perfect match för mig. Den satt så pass bra att jag egentligen inte ville sminka av mig på kvällen.

Självklart luktade jag på månadens nyhet Piñita Colada. Tyvärr gillar jag den inte, är kanske ensam om det. Den luktade inte illa men den uppfyllde inte mina förväntningar om sommar och just Piñita Colada. Vill ha lite kraftigare doft att kokos, den kändes inte fräsch och läskande.

En serie som jag fastnade för var Aloe. Köpte med mig ett travelkit med dag- och nattkräm samt cleanser och calming toner. Perfekt litet kit för en som vill testa på en serie, och så vet ni att jag älskar produkter som kommer i travelsize.

Då det var medlemsdagar och handlade man för 400SEK eller mer så fick man ett litet travelkit med Piñita Colada body butter, Mango shower gel och Coconut body scrub. Nu har jag en komplett resenecessär till sommaren!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.