Nytt år med Testagram

Testagram Januari 2016

Januari är i fullgång och många har lagt på sig nya vanor och löften. Några som håller sina löften är Testagram som äntligen levererat årets första box.

Testagram är som ni kanske redan märkt inte en fullbordad skönhetsbox som tex Glossybox. Denna box ger oss nya produkter inom livets alla användningsområden. Tror faktiskt att det följt med en eller fler produkter varje månad som faktiskt hör till skönhetsramen. Ibland har man tur.

Men om vi skall detta ett steg längre så är skönhet så mycket mer än bara makeup, naglar och hår. Skönhet kommer inifrån och för att den skall må bra måste vi äta och dricka “bra”. Varför “” över bra? Jo för bra är inte bra för alla utan det är upp till var och en att säga vad som är bra för en. Ät och drick så att du själv känner att du mår bra, det är då din skönhet kommer stråla utåt också. Så det jag vill säga att många av produkterna i boxarna faktiskt har något med skönhet att göra även då det inte är makeup, krämer eller styling produkter.

Testagram Januari 2016

Cavalier Dark Berries (Rek. 35 SEK)
Även denna månad får vi smaka på en ny sort av lyxig belgisk choklad UTAN socker. Denna gång är det dock bär i som jag inte är så förtjust i, men jag skall ge den en chans och återkommer.
LdB Vitalizing, LdB Hydra Lotion (Rek. 39 SEK)
Det är nog ingen som kan undgå att bli otroligt torr nu när kylan kommer och går hela tiden. Man vet aldrig vilken temp det blir om några timmar. Kroppen behöver iallafall all fukt och näring som den kan få nu under vintern och LdB hjälper till med underbart doftande body lotions.
Risenta TEFF mjöl (Rek. 34,90 SEK)
En helt ny produkt för mig som skall bli väldigt skoj att testa. Har fått för mig att jag skall börja minska ner på vit mjöl, pasta och potatis så denna kanske är den perfekta ersättningen.
Finnerödja ekologiska tranbärsdryck (Rek. 19,90SEK)
Här har vi en dryck som alla kvinnor bör ha hemma i skafferiet. Denna svenska bärdryck hjälper oss att motverka hjärt- och kärlsjukdomar och även att undvika urinvägsinfektion.
Allévo bars (Rek. 21 SEK)
Oj, denna åt jag precis upp utan att tänka på om den var god eller inte. Men eftersom hela försvann i ett naffs så antar jag att den var god. Mörk choklad är alltid gott. Och denna skall väl vara lite nyttigare än en chokladkaka antar jag.
NOBE Aloe Vera sockerfri dryck (Rek. 25 SEK)
Om ni följt mig ett tag så vet ni att jag älskar hälsodrycker. Skall vi räkna upp vad denna dunderhonung skall vara bra för. Bra mot hudproblem, näringsrik, uppiggande, förbättrar matsmältningen, dämpar inflammationer, lindrar magsår, stärker levern, dämpar blodsockersvängningar, skyddar hjärtat och stärker immunförsvaret. Wow! Detta är rena hälsodrickan med andra ord.
Weleda cream Almond Soothing Facial Cream  (Rek. 22-70 SEK)
En ekologisk mandelolja som skall göra huden mjuk och smidig. Den skall vara extra mild och lugnande.

Testagram Januari 2016

Kan inte annat än hålla med Testagram, detta är en kickstart box! Nu håller vi tummarna för att februariboxen snart är här. Men under tiden så skall vi smörja in kropp och ansikte och kanske ta och baka lite glutenfritt bröd.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.