Nyheter på hyllan

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Vi tar oss en liten titt på vad det finns för nyheter på hyllan. För lite fönstershopping skadar ju aldrig.

Jag skall väl inte sticka under stolen med att det kliar i fingrarna när det kommer ut en massa trevligheter på hyllan, men jag måste verkligen hålla igen. Då en inte vet hur det ser ut med jobb i framtiden så kanske jag skulle hålla lite i pengarna. Fast som sagt, fönstershopping skadar ju inte.

Foto: Amanda Parkkinen

I söndags lanserade Indy Beauty fem nya produkter till sitt sortiment. Denna gång inom en helt ny kategori för varumärket, nämligen hårvård. Nyheterna består som sagt av fem produkter:

Care And Protect Repair Shampoo och Care And Protect Repair Conditioner*

Rich Repair Hair Treatment*

Cool Blonde Silver Shampoo och Cool Blonde Silver Conditioner*

Den reparerande serien ska reducera skador på håret samt bygga upp och reparera hårets struktur. Silverserien motverkar gula toner i håret. Nyheterna finns att köpa hos Lyko* men kommer att lanseras hos resterande av Indy Beauty´s återförsäljare under dom kommande veckorna.

Något sött har landat på den svenska butikshyllan! Bilou* är en serie av krämiga duschskum & skum kroppslotion, gjorda med kärlek och passion. Finns i flera smaskiga dofter för att göra din dag lite sötare. Bilou använder goda ingredienser av högsta kvalitet och produkterna är 100% veganska. Ingredienser som Aloe vera, mandel och avokadooljor rengör skonsamt din kropp och lämnar garanterar en härligt krämig känsla.

Älskar shower foam så mycket troligt kommer det att åka ner några i kundkorgen nästa gång jag shoppar loss. Dessa hittar ni hos Lyko för 59SEK styck.

Jag dog en smula när jag såg dessa nyheter från The Body Shop*! Dessa två kollektioner är ett måste för mig denna sommar. Älskar produkter med både gurka och lemon. Cool Cucumber och Zesty Lemon* är en special edition som The Body Shop har släppt. Deras sommar kollektioner är alltid mina favoriter.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.