Nyheter från Maria Åkerberg i min väska
Skönhet & Mode

Nyheter från Maria Åkerberg i min väska

Jag älskar travelsize och skulle kunna leva på dessa små förpackningar. SkinCity har väldigt mycket trevliga produkter och jag fastnade för Maria Åkerberg för ett tag sedan. Klickade hem ett par små produkter och är redan sugen på att köpa lite flera, så idag presenter jag nyheter från Maria Åkerberg i min väska.

För ett tag sedan klickande jag hem några produkter från Maria Åkerberg via Skincity. Jag gillar produkter i mindre förpackningar och passade därför på att bunkra med just mindre förpackningar av Maria Åkerberg. Måste säga att leveransen är så otroligt snabb ifrån SkinCity, älskar det!

Jag har sedan en längre tid tillbaka använt mig av papaya peeling, tror jag avverkat några tuber av den. Älskar den och skulle mer än gärna använda den dagligen. Måste faktiskt ta och köpa mig en ny förpackning då den börjar ta slut. Gillar när det river till och man känner att produkten verkligen gör något utan att behöva vänta i flera veckor på resultat.

Nyheter från Maria Åkerberg

Så vad var det jag egentligen köpte hem denna gång, vi tar en titt.

Ansiktsscrub med AHA & Jojoba
Denna skall bli intressant att se om den kan ersätta eller åtminstone låta mig att kombinera scrub. Papaya eller Jojoba, vad tror ni?

Face Mask Moist
En fuktgivande ansiktsmask för alla hudtyper särskilt för den som upplever en torrhet i sin hud. Låter som en produkt för mig visa dagar! Denna skall stärka huden, förbättrar strukturen och verka utslätande. Pga att Moisturising Mask innehåller en större mängd aktiva ingredienser än det går att ha i en vanlig ansiktscreme så ger den en extra fin effekt om den används som en “sovmask”. SkinCity varnar citrusallergiker, då dom kan vara känsliga mot Mandarinoljan så frågan är om jag vågar. Jo men va tusan det som inte dödar, stärker.

Body Scrub
Här har vi en body scrub som skall motverka celluliter, förbättra blodcirkulationen och så sist men inte minst motverka finnar och oren hud. Du kan även använda den på fötter och nagelband, lite som en pedikyr. Dom säger att Grapefruktoljan och Rosmarinoljan stimulerar blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Korn från aprikoskärnor och Jojobaolja.

Nyheter från Maria Åkerberg

ALOE VERA BARBADENSIS
Aloe vera brukar vara en förbrukningsvara hemma hos mig på sommaren. Den fungerar bra både när jag bränt mig i solen eller fått skumma utslag av konstigheter i skogen. En lugnande gel som fungerar till det mesta. Denna tub kommer få vara en sann vän i handväskan när jag skall ut på äventyr i vår och sommar.

I slutet på April kommer Maria Åkerberg finnas som utställare på Stockholm Beauty Week, det skall bli väldigt trevligt att hälsa på dom igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.