Skönhet & Mode

Nyheter från Depend som borde ligga på inköpslistan

Om jag säger Depend så tänker du säkert på nagellack, dom där super söta små flaskorna. Ja det är faktiskt det första jag tänker på också, men det Depend har så mycket mer än bara nagellack. Eller iallafall så mycket mer än bara dom där små flaskorna. Tre nyheter som jag är sjukt sugen på just nu från Depend är faktiskt produkter till bryn och naglar. Älskar att testa nya brynprodukter så dessa ser väldigt lovande ut. Och så har vi det nya kitet till naglarna. Alltså vem vill inte ha en egen nagelsalong hemma!

BROW LIFT ILLUSION STYLING WAX – 149SEK
Transparent stylingvax för att enkelt framhäva dina ögonbryn enlig den senaste trenden. Tämjer, lyfter och formar varje hårstrå och ger effekten av ett Brow lift. Fixerar snabbt och ger långvarig stadga, brynen hålls snyggt på plats hela dagen. Appliceras med medföljande borste.

EYEBROW MASCARA TINT & SHAPE MEDIUM BROWN – 99SEK
Brynmascara som temporärt färgar, ger volym och fixerar brynen. Appliceras medhårs med mascaraborsten för ett fylligt välformat bryn. Finns i sex naturliga färger.

GEL IQ START KIT – 499SEK
Ny gelformula med högt iQ. Snabb och enkel applicering som ger ett superglansigt resultat med plumpig-effekt som skiljer sig från ett vanligt nagellack. NO PREP innebär att du inte behöver förbereda din naturliga nagel med filning eller behandla med stark primer som kan försämrar din nagelkvalitet, vilket ska undvikas. Gel iQ behöver bara lätt rengöring med en mild Pre-Cleanser innan du utför din lackbehandling. UV/LED-lampan är speciellt utvecklad med en härdningstid på 30 sekunder i varje applikationssteg. Symbiosen mellan lampa och lack ger en självutjämning där eventuella ränder försvinner under härdningen, även om du inte lackat helt jämnt. Efter härdning av topplacket i lampan återstår rengöring med High Shine Cleanser som framkallar en fantastisk glans och färgåtergivning. Lacket är nu härdat, torrt och kan direkt vidröras och klarar stötar. Gel iQ ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.