Skönhet & Mode

Nyhet! Maria Nila Pure Volume Mousse 

maria-nila-purecandlebox01

Maria Nila lanserar Pure Volume Mousse, en vårdande volymmousse som blir den fjärde produkten i Maria Nilas volymserie PURE VOLUME. I och med lanseringen av Pure Volume Mousse kommer även en Pure Volume Box i en limiterad upplaga med mousse, shampoo, balsam och ett doftljus i samma härliga doft som de övriga produkterna i serien.

maria-nila-purevolumemousse01

Pure Volume Mousse innehåller volymgivande Pro-Vitamin B5 som hjälper till att bevara fukten i hårstråna och på så sätt gör att håret blir fylligt utan att kännas stelt eller klistrigt. Moussen ger ett naturligt mjuk resultat samtidigt som den motverkar statisk elektricitet och verkar skyddande vid föntorkning samt värmestyling.

Pure Volume Mousse innehåller även vårdande ingredienser som solrosextrakt, antioxidantrik ricinolja och Maria Nilas unika Colour Guard Complex som reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt och värmestyling samt skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler.

Samtliga produkter i Maria Nilas PURE VOLUME-serie innehåller Pro-Vitamin B5 och är speciellt framtagen för dig som önskar extra volym och styrka till ditt hår. Serien innefattar shampoo, balsam och inpackning samt nya Pure Volume Mousse.

På den egna produktionsanläggningen i Helsingborg utvecklas och tillverkas med passion varje enskild produkt av Maria Nilas egna kemister och produktutvecklare. Att kunna styra hela processen från idé till färdig produkt innebär garanterar hög kvalitet i alla led.

Pure Volume Mousse: Rek. pris 219kr/150ml
Pure Volume Box med doftljus: Rek. pris: 349 kr

Maria Nila Pure Volume Mousse säljs hos Marianila.com och på utvalda salonger runt om i världen från och med november 2015.

Jag är väldigt intresserad av denna lilla box själv. Då jag tycker att deras produkter luktar underbart så vore det härligt med ett doftljus. Så det blir till att skriva upp denna på årets önskelista helt enkelt!

*All information och bilder kommer från VassPr.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.