Nyårsoutfit med Ellos

 

Nyårsafton, dagen man vill känna sig fin vare sig man är på glammig fest eller bara tar det underbart lugnt hemma i soffan. Idag bjuder jag därför på två nyårsoutfit med Ellos.

Julen är mer eller mindre över och det börjar dra ihop sig mot årets viktigaste dag enligt många (inte min åsikt). Men självklart vore det trevligt att bli bortbjuden på en riktigt glamorös fest där alla strålar med sina outfits och glädje. Om den inbjudan kommer så har jag min outfit från Ellos klar för kvällen.

Nyårsoutfit med Ellos

Klänning*: Här har jag valt en enkel och ledig klänning i spets. Ett material jag har börjat gilla väldigt mycket på senare tid.
Skor: Bekväma men snygga skor är ett måste på en sådan fest. Jag vill kunna dansa loss hela natten utan att behöva ta av mig skorna. Och är dom stadiga är det ett extra plus, för runt nyår behöver du inte bli rund under fötterna för att svamla runt. Det räcker med halt underlag och du är som bambi på hal is.
Halsband: För att fokus skall ligga på klänningen väljer jag ett minimalt halsband med ett söt hjärta. På så sätt är det inget tungt som flyger upp i ansiktet när jag dansar runt
Örhänge: Enkla och vackra pärlörhängen (oäkta) på så sätt behöver jag inte vara så rädd att dom faller av under nattens dans
Ring: Jag behöver något som blingar lite extra på fingret. Så jag hittade en snygg ring från Dyrberg Kern som blingar så där lagom mycket
Armband: Här kör jag med två enkla armband, ett armband med min månadssten (juni) från Sophie by Sophie och ett stelt armband i rostfritt stål från Triwa
Klocka: Är ett måste, får absolut inte missa tolvslaget! En stilren klocka från Esprit i hållbart rostfritt stål
Kuvertväska: Ja någonstans måste jag förvara mitt läppstift och mobilen. Där här snygga och enkla kuvertväskan från Ida Sjöstedt var ett klart val!

Men egentligen skulle jag bara vilja vara hemma och inte behöva tänka så mycket på denna dag. Inte för att jag tycker det är tråkigt med nyårsafton, men jag tycker det är så skönt att njuta och ta det lugnt sista dagen på året. Och finns det något bättre än att vakna första dagen på året med att må så bra. Oftast åker vi till landet och spenderar vårt nyår där, men i år är det jobb som kallar och vi blir hemma. Med god middag, ett glas bubbel, tända en brasa och bara njuta. Så vid detta tillfälle då jag inte behöver gå utanför dörren tänkte jag mig en helt annan outfit.

Nyårsoutfit med Ellos

Pyjamas designad av Mia Parnevik i mjuk satin verkar hur mysigt som helst att spendera denna kväll i. Svart satin kan kännas lite lyxig också för den som oftast bär pyjamas i bomull.
Toffelnörd som jag är blir det här till att försöka matcha med ett par svarta stickade och varma tofflor. Kanske blir det en tripp ut på verandan vid tolvslaget.
Framåt kvällen blir det lätt kallt i soffan så då vill  jag gärna gosa in mig i en härlig yllepläd från Himla.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.