Skönhet & Mode

Nya naglar hos Calgel

Nya snygga naglar får en att vilja ta allt med en pincett, japp det är jag just nu. Men fina är dom allt!

Ny vecka och jag måste ta och berätta om mina nya naglar. Det har gått några dagar nu och jag sitter fortfarande och ler ibland när jag tittar på mina naglar. I förra veckan besökte jag trevliga Eva och Malin på Calgel Sweden AB. Under Acadermia hade dom en tävling där man kunde vinna en grundkurs men tyvärr föll inte vinstlotten på mig. Men med min motivering fångade jag deras intresse och fick erbjudandet om att besöka dom för en liten behandling.

Calgel

Jag ångrar mig inte en sekund att jag tacka ja till detta erbjudande. När jag fick detta erbjudande var jag först väldigt tveksam och funderade på att tacka nej. Detta pga dålig erfarenhet av just nagelförstärkning eller förlängning. Sist tog det över ett år innan mina naglar mådde bra och själva borttagningen av naglarna var inget salongen ville göra så jag satt själv hemma vid köksbordet och plågade mina stackars naglar under en hel kväll. Ja ni förstår vart jag vill komma.

Men detta var länge sen och jag gillar verkligen att ha fina naglar så jag ville ta chansen. Det kunde ju inte bli sämre. Så väl på plats vart det nervöst men jag förstod väldigt fort att både Eva och Malin visste vad om gjorde. Otroligt trevligt och lugn ställe. Det var inte manikyr på löpande band och massa tjatter överallt.

Calgel Sweden AB

Då jag dragit på mig rätt ojämna naglar så tog vi beslut om att göra förstärkning på dom naglar som var bra längd på och sedan förlänga dom kortare. På så sätt skulle jag äntligen få jämnlånga naglar igen. Kommer inte ihåg när jag hade det senast. Och framför allt när jag hade en nagel på höger tumme!

Mina naglar fick en underbar fransk manikyr i nyansen softlila / lilagrå “Can you keep a secret” med en liten glitter linje under för att markera tippen. Men jag höll nästan på att glömma bort det viktigaste. Naglarna gjordes i géle och det syns knappt att dom är fixade. Jag är som sagt van med akryl som blir flera millimeter tjockt över hela nageln. Nu kanske alla vet hur det funkar men jag var fascinerad över hur denna géle fungerar. Du kan fixa och trixa hur mycket som helst med den tills du stoppar in nageln under lampan. Med andra ord kan du vara klumpig och göra fel och sedan bara rätta till det.

Calgel Sweden AB

Är som sagt otroligt nöjd och hade jag tid och pengar skulle jag mer än gärna gå tillbaka och få mina naglar fixade en gång i månaden eller helst av allt skulle jag vilja gå kurs och lära mig massa. Fast nu ser jag faktiskt fram emot att dom skall växa ut lite så jag kan börja leka med pennorna jag fick med mig hem. Med dom ska jag lägga en snygg linje nere på nageln så att man inte ser att dom växt ut. Nu är jag för rädd att mixtra med lack så att jag inte sabbar dom även om det nu inte skall vara något problem.

Brukar du förstärka eller förlänga dina naglar?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Friday I´m in Love with iZ Nailpolish • Daretobeyou.se 22 juli 2016 at 12:47

    […] Calgel Sweden använder bla iZ-gel och nageldekor. Jag har aldrig varit så nöjd som när jag fick naglarna gjorda med detta gel. Vill mer än gärna få naglarna fixade av dom igen, men just nu är dom så […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.