Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Ny webbshop – Zizzi.se

forside2

Äntligen kan alla handla från Zizzi! Den 11 maj öppnades online shoppen för Zizzi.se och du kan nu handla från hela Sverige. Tidigare har butiken endast funnits på några orter i Sverige och det är långt ifrån alla som har haft möjligheten att handla där.

Zizzi har funnits sedan 2000. “Zizzis slogan We looove Curves speglar vår äkta passion för våra användare och deras behov. För Zizzi är det alltid en fråga om att stenhårt fokusera på personligheten hos den nästa generationens kurviga kvinnor. Cool curvy fashionistas som står för deras figur och som därför vill ha snyggt, kurvigt mode och massor av looove, och Zizzi har bestämt sig för att skapa och leverera precis det.”

Zizzise

När Zizzi slog  upp en butik nära mig var jag inte alls sen att göra ett besök. Måste dock säga att jag både vart besviken och glatt överraskad. Besviken pga priserna, hade nog hoppas på något lägre. Glatt överraskad då det var evigheter sedan jag kom i ett plagg med S eller M på etiketten.

Priserna håller fortfarande samma nivå nu som då, men väldigt ofta kan man hitta plagg som inte alls känns dyra. Dom plagg som oftast drar iväg i pris är ytterkläder och klänningar. Men det kanske inte är så ovanligt egentligen.

Jag gillar att besöka butiken och hittar en del fina plagg. En fördel nu med webbutiken är att jag kan spana in plaggen på en modell och sedan gå till butiken. Det är stor skillnad med att se plagget på en modell och på en galge, kan vara vilseledande oxå men jag gillar att se hur det på något sätt sitter. Då just den butik (Stinsen) jag besöker har väldigt trevlig och kunnig personal kommer jag inte att ersätta butiken med webben. Men jag är väldigt glad att den finns för internet kommer man åt dygnet runt och ser oftast nyheterna lite snabbare där.

Så till själva webshoppen som nu har lanserats. Den är väldigt smidig och enkel att navigera runt i. Layouten känns stilren utan en massa extra trams. Var det inte så att jag hade lyxen till Zizzi Stinsen butiken så skulle jag absolut börja shoppa via webben.

Happy Shopping!

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.