Ny skönhetsrutin – Ansiktet

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Januari är nu över och vi kliver in i februari. Med detta kliv vill jag även påbörja en ny skönhetsrutin för ansiktet. Jag skall kliva ur min trygga box och göra något som jag oftast inte vill.

Jag har äntligen haft tid och möjlighet att samla ihop en för många stegs hudvårdsrutin. Är otroligt dålig på att blanda bland varumärken när det kommer till mina hudvårdsrutiner, oftast vill jag ha hela serien samtidigt. Men när jag tittade igenom mina gömmor så insåg jag att jag faktiskt får ihop en hel kollektion av olika varumärken så varför inte testa. Och jag har faktiskt så mycket roliga produkter som jag vill prova, alla samtidigt helst!

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

Men vilka produkter använder jag till denna härlighet då? Och för att detta inte skulle bli flera meter långt inlägg så skriver jag inte så jätte mycket om varje produkt. Men är det så att ni vill veta mer om någon speciell produkt av dom nedan så gör jag gärna ett separat inlägg om den eller dom.

RENGÖRING

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

Foreo LUNA play plus Midnight*
Jag är troligen sist ut med att börja använda Foreo, men det har inte riktigt intresserat mig speciellt tidigare. Men dom säger att åldern gör en klokare och jag har tydligen blivit klokare på ett år. Så nu använder jag mig av Foreo Luna Play + och älskar den. Att det blev en svart är faktiskt inte så konstigt. Ser minst ut som en sexleksak och den matchar min personliga stil bäst. Annars så finns det i sju olika färger så det är bara att välja den som passar dig bäst.

Jag trodde dock det skulle vara lite mer drag i denna men jag är inte så besviken egentligen. Den gör det den skall så det kanske är bra att det inte är allt för mycket driv i den, risken finns då att du masserar sönder huden.

DAG: TEBISKIN – Sooth Clean
På morgonen behöver jag en mild rengöring för att inte mitt ansikte skall fastna i handduken. Därför valde jag denna rengöring som skall vara varsam och lugnande. Hoppas inte för varsam bara, vill gärna att den skall ha lite klös i sig och rengöra mitt ansikte.

KVÄLL: BJÖRK & BERRIES – Cleansing Gel Formula*
Som jag längtat till att börja använda denna. Och då den känns lite lyxigare så kör jag den på kväll endast. Denna kommer jag att skriva ett separat inlägg om lite senare när jag fått känna på den lite. Men jag ser verkligen fram emot att testa denna rosa lera och självklart hoppas jag att den fungerar i hop med min Foreo.

EXFOLIERING / PEELING

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

ELIXIR – Anti Acne Pads*
Dessa kommer jag endast använda 1-2 gånger i veckan just nu för att vänja in huden sedan ökar vi på till 3-4 gånger i veckan. Jag som älskar wipes hoppas självklart på att pads blir min nya grej. Så smidigt att ta med sig överallt och behöver inte hålla på att kladda.

TONER

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

Akademikliniken Pure Berry Toner
Då huden behöver lite fukt efter all rengöring så valde jag denna toner. Har använt den tidigare men inte i en hudvårdsrutin som denna utan bara för att ge ansiktet lite fukt under dagen/kvällen.

ESSENSE

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

No7 – Youth Vitamin C Fresh Radiance Essence*
Detta serum är egentligen en två veckors behandling så vi får se vad jag hittar på efter denna. Innehåller ren C-vitamin som är rik på antioxidanter och verkar för att förbättra hudens naturliga förnyelseprocess. Skall ge mig en piggare hy med förnyad lyster och spänst, verkar uppljusande och jämnar ut hudtonen.

Detta serum är lite udda (tycker jag) då Vitamin C-koncentratet ligger skyddat i en ampull och aktiveras genom att ampullen bryts sönder, innehållet hälls i lösningen och skakas ihop ordentligt. Har du sett några andra produkter som har så? Jag tyckte det iallafall var lite roligt att få vara med och blanda denna innan en drar igång och använder den.

SERUM

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

Murad – Retinol Youth Renewal Eye Serum*
Det här är min lyxigaste produkt i badrumsskåpet! Det är nästan så att jag kommer snåla lite medvetet när jag applicerar den bara för att den inte skall ta slut. Förbättrar tecken på åldrande kring ögonområdet med detta ögonserum som innehåller Retinol Tri-Active Technology. Denna potenta formula minimerar rynkor och kråkfötter, samtidigt som den tillför huden näringsrik Marine Kelp(brunalg)Complex som hjälper till att lyfta, ge fasthet och ljusa upp mörka ringar. Marine Kelp(brunalg)Complex som hjälper till att lyfta, ge fasthet och ljusa upp mörka ringar. Kan det bli bättre?

Gilda Vitamin C Super Serum
Men även ansiktet behöver lite serum och då har jag valt Vitamin C Super Serum från Gilda, har hört så blandade reaktioner ang denna så jag bara måste testa den. Gillar Gilda´s produkter annars så jag hoppas även på denna. Lägger dock denna endast på morgonen.

ANSIKTSCREME

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

DAG Elixir – Niactil*
Och då har vi kommit till slutsteget för ansiktet. Niactil från Elixir har stor förhoppningar hos mig. Har hört så positivt om denna och ser verkligen fram emot att testa denna. Detta blir min dagkräm och ev kommer den få jobba även på kvällen om jag blir för torr av min nattkräm. Jag kommer troligen skriva ett separat inlägg om Elixir´s produkter när jag använt dom ett tag, ett helt nytt märke behöver lite mer uppmärksamhet.

NATT Elixir – Acticlear*
Nattkrämen som också är från Elixir. Acticlear är en av få  produkter i Skandinavien med 15 % azeloglycin**. Motverkar all typ av rodnad i huden, ojämn pigmentering och oren hud. Det skall bli mig ett sant nöje att testa denna. Och om den fungerar som den bör så har jag redan en lista på personer som kommer vilja köpa den. Känn ingen press Acticlear!

** Azeloglycin: En unik syra som både är vatten- och fettlöslig. Azeloglycin förhindrar uppkomsten av pormaskar, normaliserar hudtonen och minskar rodnad. Den aktiva ingrediensen har visat sig i studier ha en god effekt på en del med roscaea.

FRANSAR & BRYN

Ny skönhetsrutin - Ansiktet

Magic Lashes – Combinal
Jag har så länge varit rädd att applicera något serum eller liknade på mina fransar. Mest för att jag hört skräckhistorier om serum som förstört fransar och syn. Men va tusan, det händer ju  inte alls så jag måste testa. Och det är faktiskt inte just denna produkt som jag hört historierna om kanske jag skall tillägga. Om några veckor tänkte jag visa er före och efter bilder då det tar 6 till 8 veckor innan fullt resultat syns.

I mars får vi se om jag överlevt blandningen eller om jag kanske går runt med bandage i ansiktet. För mig är det viktigt att testa en produkt i minst 30 dagar innan jag ger mig en uppfattning om det fungerar. Får jag finnar, rodnad eller liknade så är det bara att köra på. Det som skulle få mig att sluta med en produkt är om det uppkommer större utslag som förvärras eller svullnader. Ja ni fattar sådant som vi vet inte bör finnas i ansiktet. Så håll tummarna med mig att denna månad blir en rolig månad!


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.