Skönhet & Mode

Ny hudvårdsrutin – Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle

Nivea Q10

Hösten är här på riktigt och snart när man vaknar är det vit på backen. Men innan skall jag försöka hinna preparera min hy med massa nyttigheter. Det är nämligen dags för en ny hudvårdsrutin.

För inte allt så länge sedan fick jag hem en vackert guldfärgad box med en stor blå rosett. Det var lite som julafton när jag fick dra upp rosetten och lyfta på locket. Det är något extra lyxigt när det kommer en box med lock och rosett. Inuti boxen fanns mitt nya hudvårdskit från Nivea. Så under November skall Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle få göra min hy ung, fräsch och helt oemotståndlig. Hur spännande låter inte det!
Nivea Q10

Är otroligt peppad till att få sätta fingrarna i dessa produkter. Jag kommer att använda produkterna varje dag under en tid och sedan redogöra för er hur det gått. För nu kan jag bara berätta för er vad jag vet om dom utan att egentligen veta om dom faktiskt fungerar på mig.

Nivea Q10
Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle Moisturizing Day Cream SPF15 (129SEK)
Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle Moisturizing Night Cream (139SEK)

Nivea Q10
Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle Moisturizing Eye Cream (115SEK)

Nivea Q10
Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle CC Color Correction Moisturizer SPF15 (139SEK)

Nivea Q10
Den ser mörkare ut än vad den egentligen är. Jag tror faktiskt den kan passa mig rätt bra även när vinterhyn blir ljusare för varje dag känns det som.

Nivea Q10Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle Serum Pearls (169SEK)

Nivea Q10
Hur häftigt är det inte med alla gula pärlor i detta serum? När du pumpar ut en klick så blir det lite som en gul gel som skurit sig lite.

Nivea genomförde studien om leende och ålder inför lanseringen av Nivea Q10 Plus Anti Wrinkle Serum Pearls. Det nya serumet innehåller höga halter av Q10 som verkar för att minska synligheten av fina linjer i ansiktet och försena uppkomsten av nya rynkor. Nivea förklarar att Q10 är kroppens egna anti-ageing ingrediens som finns naturligt i huden, och att det med andra ord fungerar lite grann som ett stort härligt leende.  När vi ler och skrattar frigörs endorfiner som reducerar stressnivåerna i kroppen, och eftersom musklerna aktiveras när vi skrattar och ler så ökar blodcirkulationen i ansiktet. Visste ni att vi kan se hela två år yngre ut bara genom att le sådär stort och härligt ända från hjärtat? Så nu håller vi tummarna för att dessa produkter kan ge mig ett rynkfritt ansikte när jag skrattar i slutet på året.

Häng kvar så kommer jag ge er en recension om ca en månad då produkterna fått arbeta lite. Jag kommer även skriva ett separat inlägg om undersökning som Nivea gjort då jag tycker den verkar väldigt intressant.

Vad tror ni om dessa produkterna, är det något ni skulle vilja testa?

*Detta är en pressprodukt men åsikterna är till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Läs mer om detta under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.