Ny hudvårdsrutin med Indy Beauty
Skönhet & Mode

Ny hudvårdsrutin med Indy Beauty

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Ny månad och ny hudvårdsrutin. Vi ser över produkterna från nya Indy Beauty!

Nu har jag laddat batterierna för en ny månad! Det är som sagt ny månad och då är det dags för ny hudvårdsrutin. Och denna månad tänkte jag faktiskt ta mig an Indy Beauty. Jag berättade tidigare i år att jag varit med i fokusgruppen och även på pressfrukost för dessa produkter (här kan du läsa om det), men idag tänkte jag faktiskt att vi skall gå in lite mer på djupet av själva produkterna.

Så vi tar oss an produkterna och ser vad som finns i kollektionen för ansiktet. Kommer visa er produkter för kropp och händer vid senare tillfälle då det annars kan bli ett väldigt långt inlägg idag. Som ni säkert redan vet så är alla produkter helt veganska. Ska jag vara helt ärlig så är detta något jag tidigare inte brytt mig så mycket om utan mest varit extra nöjd om det står tydligt på produkten att den är cruelty free. Men nu vart efter mitt intresse för skönhet bara växer så ökar även intresset för cruelty free och veganska produkter. Jo men jag helt på att glömma! Detta varumärket är certifierat av Djurens Rätt och alla produkter produceras i Sverige, bara en sån sak gör produkterna än mer intressanta. Tycker jag iallafall.

Love your pureness – Rich Cleansing Mousse

Love your pureness - Rich Cleansing Mousse

En mild parfymerad rengöringsmousse* (150ml / 69SEK) som skall ta bort make-up och orenheter samtidigt som den verkar återfuktande. Innehåller extrakt från näckros som gör huden lugn och uppfriskad. Har antioxidativa egenskaper och en sammandragande effekt. Jag brukar inte använda rengöring i mousse så detta skall bli intressant att testa. Doftar ljuvligt!

Love your freshness – Refreshing Water Lily Facial Toner

Love your freshness - Refreshing Water Lily Facial Toner

Aniktstoner* (200ml / 69SEK) som avlägsnar orenheter. Innehåller fuktgivande extrakt från gurka och näckros som ger en uppfriskande och sammandragande känsla. Lugnar huden och är fuktbevarande och mjukgörande. Har så länge letat efter en toner som jag fastnar för och hoppas innerligt på denna. Luktar inte kemiskt eller alkohol sånt gillar jag. Eller vänta nu, vilken toner luktar alkohol förresten?

Love your magic – Moisturising Elixir Serum

Love your magic - Moisturising Elixir Serum

Återfuktande och djupverkande serum* (30ml / 149SEK) som stärker hudens fuktbarriär och försvar. Extrakt från näckros och vit pion verkar uppfriskande och lugnande samt boostar och skyddar huden. Extraktet från den vita pionen korrigerar även missfärgningar och ger lyster. Detta var produkten jag satt och klämde mest på under pressfrukosten. Så pepp på att testa den!

Love your origin – Moisturising Facial Oil

Love your origin - Moisturising Facial Oil

En helt parfymfri och vårdande och skyddande ansiktsolja* (30 ml / 149SEK) som mjukgör, verkar fuktbevarande och normaliserar hudbarriären. Under perioden jag testar dessa produkter tänkte jag blanda denna med dag- eller nattkrämen istället för att dutta in den separat i ansiktet. Ett steg mindre kanske men då den är parfymfri så borde det inte vara några problem oavsett kräm du blandar den med. Och att blanda ansiktsoljan med din hudkräm är inga konstigheter, det är bara jag som inte brukar göra så.

Love your glow – Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

Love your glow - Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

Ansiktsmask* (100ml / 125SEK) som innehåller aktivt kol och djuprengörande leror som absorberar orenheter från huden och verkar sammandragande. Salicylsyra avlägsnar döda hudceller medan extrakt från vit pion ger en behagligt lugnande känsla. Resultatet är en mjuk och len hud med extra glow. Denna är milt parfymerad men när jag öppnar tuben och tar mig en sniff så blir jag så paff över doften. Den luktar lika gott som resterande produkter och inte alls som lera brukar.

Love your softness – The Moisturising Bomb Facial Mask

Love your softness - The Moisturising Bomb Facial Mask

En milt parfymerad fuktbomb* (100ml / 125SEK) som boostar och återfuktar på djupet. Masken har en långvarig effekt och stärker hudens fuktbarriär. Återfuktande egenskaper från näckrosextrakt och shea gör huden silkesmjuk och lugn. Då masken skall sköljas av hade jag gärna sett någon härlig färg på själva produkten, nu ser den ut som vilken kräm som helst. Men absolut inget dåligt med det. Jag vet att denna kommer gå varm som nattmask då jag har otrolig torr luft i sovrummet.

Love your life – Clear Moisturising Day Cream

Love your life - Clear Moisturising Day Cream

Intensivt återfuktande och milt parfymerad dagkräm* (50ml / 139SEK) som boostar huden med fukt och näring. Med porminskande egenskaper och utslätande av ojämnheter ger den en jämn, klar hud med matt finish. Ljusreflekterande pigment ger huden lyster och glow, medan extrakt från vit pion förstärker hudens barriär under dagen.

Love your dreams – Intense Moisturising Night Cream

Love your dreams - Intense Moisturising Night Cream

Intensivt återfuktande och mjukgörande (milt parfymerad) nattkräm* som minskar förekomsten av pormaskar, mattar huden och avlägsnar döda hudceller. Du vaknar med en jämn och återfuktad hud. Extrakt från vit pion boostar och lugnar huden. (50ml / 149SEK) Innehåller extrakt från vit pion och näckrosblomma och även Salicylsyra/BHA-syra. Även om dag- och nattkrämen är väldigt lika så är det lätt att se skillnad på dom utan att behöva läsa texten. Smart tänkt med att ha en vit kork på dagkrämen och svart på nattkrämen, såna där små saker gillar jag när det kommer till förpackningar.

En produkt som jag saknar i denna kollektion är den parfymfria och fuktgivande ögonkrämen* som fyller ut ojämnheter i huden runt ögonen. Krämen ökar hudens elasticitet, verkar uppstramande och fyller ut rynkor. Har en svalkande effekt och reducerar mörka ringar runt ögonen. Extrakt från näckrosens blomma är lugnande och förhöjer den sammandragande känslan. (15ml / 159SEK)

Så nu återstår det bara att testa dessa produkter under en månads tid ungefär och se vad dom kan göra för min hud. Har ni testat någon av produkterna ännu?


Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply My secret passions 9 mars 2018 at 08:45

    Spännande produkter, ska bli roligt att höra vad du tycker om dem.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.